Νέσιτς: «Να ξαναφέρουμε τη σειρά των τελικών στο γήπεδό μας»
i

© Intime

Νέσιτς: «Να ξαναφέρουμε τη σειρά των τελικών στο γήπεδό μας»

Sportal newsroom 22:08 - 17.04.2024

Ο Ντράγκαν Νέσιτς δήλωσε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Μετς ότι στόχος του τριφυλλιού είναι να ξαναφέρει τη σειρά των τελικών της Volleyleague γυναικών στην έδρα του.

Ο Παναθηναϊκός είναι πίσω με 2-0 στη σειρά των τελικών της Volleyleague γυναικών. Η ομάδα του Ντράγκαν Νέσιτς ηττήθηκε 3-1 σετ στο κλειστό του Μετς και πλέον η σειρά μεταφέρεται στο κλειστό του Ρέντη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντράγκαν Νέσιτς δήλωσε μετά το τέλος αγώνα ότι στόχος της ομάδας του είναι η σειρά να γυρίσει στο κλειστό του Μετς. Ο Σέρβος τεχνικός σημείωσε ότι ήταν δύσκολο ο Παναθηναϊκός να κυνηγάει διαρκώς διαφορές 5-6 πόντων.

«Πίεση υπήρχε και στις δύο ομάδες, αλλά η αλήθεια είναι ότι εμείς τους δίναμε το δικαίωμα να ξεφεύγουν με διαφορές 5-6 πόντων και μετά ήταν πολύ δύσκολο να κυνηγάμε συνέχεια το σκορ. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά κι εμείς είμαστε πολύ καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο στον επόμενο αγώνα. Θέλουμε να πάμε να κερδίσουμε και να ξαναφέρουμε τη σειρά των τελικών ξανά στο γήπεδο μας», σημείωσε ο Ντράγκαν Νέσιτς.

Έτοιμος για στέψη ο Ολυμπιακός, 3-1 τον Παναθηναϊκό στο Μετς

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών της Volleyleague γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 3-1 σετ του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Μετς και ετοιμάζεται για στέψη το Σάββατο (20/4, 19:00) στο κλειστό του Ρέντη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης θα απαντήσει με τον τρόπο που ξέρει...

Ο Φώτης Ιωαννίδης θα απαντήσει με τον τρόπο που ξέρει...

Ο Φώτης Ιωαννίδης μετατράπηκε άθελα του στον πρωταγωνιστή σε μία διαδικτυακή ανθρωποφαγία, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή απόδειξη για τον εμπλοκή του... Το story κατέρρευσε αμέσως, όμως σύντομα θα έρθουν και οι... απαντήσεις του επιθετικού του Παναθηναϊκού, εκεί που ξέρει να απαντάει καλύτερα από τον καθένα.

Ο Ολυμπιακός, που πριν λίγες εβδομάδες κατέκτησε και το Κύπελλο στο final 4 του Λουτρακίου, είχε σε μεγάλη μέρα τη Μίλιτσα Κούμπουρα και τη Μικαέλα Μλεΐνκοβα που τελείωσαν τον αγώνα με 50% και 53% αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Η Σέρβα διαγώνια τελείωσε πολλές δύσκολες επιθέσεις, ενώ με τρεις δικούς της διαδοχικούς πόντους, η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε το τρίτο σετ.

Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, ζορίστηκε πολύ από το αντίπαλο σερβίς, δεν είχε καλό μπλοκ και φάνηκε «άδειος» στο τέταρτο σετ. Το τριφύλλι καλείται να κάνει μία μεγάλη υπέρβαση και να πάρει τρεις διαδοχικές νίκες (οι δύο στο κλειστό του Ρέντη) για να διατηρήσει τα σκήπτρα.