Ντούγκου: «Αυτή τη φορά άξιζε να σημειωθεί το όνομα μου» (vid)
i

© Intime

Ντούγκου: «Αυτή τη φορά άξιζε να σημειωθεί το όνομα μου» (vid)

Sportal newsroom 19:18 - 22.02.2023

Η Βεατρίκη Καλυψώ Ντούγκου κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, με την ίδια να υποστηρίζει πως αυτός είναι ένας πραγματικός λόγος για να γίνει γνωστό το όνομα της.

Η Βεατρίκη Καλυψώ Ντούγκου κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στην ηλικιακή κατηγορία Κ18 στα 200 μέτρα όσον αφορά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Το 25.01 αποτελεί κορυφαία επίδοση, πλέον, στην Ελλάδα με την νεαρή αθλήτρια να αφήνει στο παρελθόν ένα ρεκόρ που κρατούσε από το 1989 και είχε σημειώσει η Μαρίνα Βασαρμίδου.

Η Βεατρίκη Ντούγκου, είχε ξεχωρίσει στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης κι έσπασε ρεκόρ 34 ετών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα
ΣΤΙΒΟΣ

18:10 - 20.02.2023

Η Βεατρίκη Ντούγκου, είχε ξεχωρίσει στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης κι έσπασε ρεκόρ 34 ετών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Ποια είναι η Βεατρίκη Ντούγκου που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και ξεχώρισε στο ΣΕΦ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Η ίδια μίλησε μετά το επίτευγμα της στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας πως αυτή τη φορά άξιζε πραγματικά να γίνει γνωστό το όνομα της. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους στόχους που έχει, υποστηρίζοντας πως θέλει να φτάσει το χρονόμετρο στο 24,60 - στον ανοιχτό στίβο - και σε ένα πιο ακραίο σενάριο το πανελλήνιο ρεκόρ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Η δημοσιότητα ξεκίνησε από ένα περιστατικό με την παρέλαση. Αυτή τη φορά αξίζει να σημειωθεί το όνομα μου έστω και λίγο γιατί αυτή τη φορά έκανα κάτι και δεν εμφανίστηκα απλά σε ένα δημόσιο γεγονός»

Για το αν το περίμενε και το αν το αισθανόταν: «Όχι δεν το αισθάνθηκα ούτε λίγο παρόλα αυτά ο προπονητής πίστευε πολύ σε εμένα και μου το είπε επανειλημμένα. Εγώ νόμιζα ότι το έλεγε για να μου τονώσει το ηθικό, όχι ότι θα κατάφερνα κάτι τόσο μεγάλο».

Για το που μπορεί να φτάσει το χρονόμετρο: «Στον ανοιχτό στίβο σίγουρα κάτω από 25 και πιο συγκεκριμένα 24,60. Αλλιώς πανελλήνιο ρεκόρ γιατί όχι;»

Για τον κόσμο στο ΣΕΦ: «Πρώτη φορά βλέπω γεμάτο στάδιο για στίβο και όχι για άλλο άθλημα. Πιστεύω ότι είναι απλά η αρχή. Ένιωσα πραγματικά ευγνώμων».

Tags: