Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή ο Μοντόρο

Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή ο Μοντόρο

Sportal newsroom 16:26 - 06.07.2023

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου Άνχελ Μοντόρο.

Παίκτης του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Άνχελ Μοντόρο. Ο Ισπανός ίντερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά και θα συνεχίσει να φοράει τα «ερυθρόλευκα».

Ο Άνχελ Μοντόρο ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες. Η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε το Κύπελλο κόντρα στον Δούκα στο Final 4 του Ναυπλίου και έχασε το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ σε πέμπτο τελικό που έγινε στο ΟΑΚΑ.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άνχελ Μοντόρο. Ο Ισπανός ίντερ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

Η δήλωση του Άνχελ Μοντόρο στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω εδώ, που θα συνεχίσω να βοηθάω τον Ολυμπιακό. Η νέα σεζόν είναι μία πρόκληση για την ομάδα μας, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε ξανά τη δουλειά», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Δεν έκλεισε ο Παπανικολάου αλλά δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:14 - 06.07.2023

Δεν έκλεισε ο Παπανικολάου αλλά δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Παπανικολάου και ο Ολυμπιακός δεν έφτασαν σε συμφωνία, με τον αρχηγό των Πειραιωτών όμως να έχει τις επόμενες ημέρες ραντεβού με τους προέδρους, στο οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και τα πράγματα.

Στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά θα είναι τη νέα σεζόν ο Νίκος Γραμματικός. Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει και τις ανανέωσεις των συμβολαίων των Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη, Στέφανου Μιχαηλίδη, Γιώργου Παπαβασίλη και Σάβο Σλαβούλιτσα.