Μιτσέλι: «Να κάνουμε το πρώτο βήμα για τη συνέχειά μας στο Challenge Cup»

Λορέντζο Μιτσέλι

i

© Intime

Μιτσέλι: «Να κάνουμε το πρώτο βήμα για τη συνέχειά μας στο Challenge Cup»

Sportal newsroom 22:43 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:43 - 06.11.2023

Μόνο τη νίκη έχει στόχο ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς με την Κάουνας (7/11, 19:00) στον δεύτερο γύρο του Challenge Cup.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού ξεκινάει. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κάουνας, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον δεύτερο γύρο του Challenge Cup.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύσκολη νίκη κόντρα στον Απολλώνιο για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Παναθηναϊκό για την τέταρτη αγωνιστική της Volleyleague γυναικών.

«Είμαστε εδώ, έτοιμοι να ξεκινήσουμε στη σωστή κατεύθυνση το ευρωπαϊκό μας ταξίδι και να κάνουμε το πρώτο βήμα για τη συνέχειά μας στο Challenge Cup. Παράλληλα με τη σημασία του αγώνα, πρέπει να προετοιμάσουμε με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Μεγάλος αγώνας αύριο, πρέπει να κερδίσουμε και να επιστρέψουμε στη βάση μας, για να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι», σημείωσε εν όψει του αγώνα με την Κάουνας ο Λορέντζο Μιτσέλι.

Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός
SPORTAL ORIGINALS

13:44 - 06.11.2023

Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Baladeros Live από το στούντιο του Sportal για την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, τη «γκέλα» της ΑΕΚ και το «διπλό» του Παναθηναϊκού στη Λαμία. Βερβελές, Τσίλης, Τσιμπίδας ζωντανά με ρεπορτάζ και αναλύσεις και σύνδεση με Τσαλγατίδη και Σαββόπουλο στη Θεσσαλονίκη.

Η Μικαέλα Μλέινκοβα σχολίασε με τη σειρά της: «Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πώς παίζει το Κάουνας, όμως σίγουρα, θα είμαστε προετοιμασμένες για το παιχνίδι, όπως πάντα. Πρέπει να μπούμε στο ματς επιθετικά και να μην αφήσουμε το Κάουνας να κάνει το παιχνίδι του. Πρέπει να οδηγήσουμε εμείς το ρυθμό και να τους πιέσουμε με το σερβίς μας από την αρχή. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα ξεκινήσω, αύριο, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη νέα μου ομάδα».