Η άφιξη του Ολυμπιακού στο Ισραήλ (vid)

Η αναχώρηση του Ολυμπιακού

i

© Intime

Η άφιξη του Ολυμπιακού στο Ισραήλ (vid)

Sportal newsroom 12:56 - 04.03.2023

Δείτε σε βίντεο την άφιξη του Ολυμπιακού στο Ισραήλ για τον πρώτο τελικό του Challenge Cup με αντίπαλο τη Μακάμπι.

Στο Τελ Αβίβ βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει την Κυριακή (5/3, 20:30) τη Μακάμπι στον πρώτο τελικό του Challenge Cup.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό οι Ισραηλινοί εξάντλησαν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα. Η ρεβάνς θα γίνει στο ΣΕΦ (15/3, 20:00) με τον Ολυμπιακό να θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Τελ Αβίβ για να κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» κυνηγούν το τρίτο τους Ευρωπαϊκό στο βόλεϊ ανδρών στον όγδοο τελικό που θα λάβουν μέρος. Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό κάνοντας μία μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Αυτό που περιμένω, είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο παιχνίδι αυτό, γιατί έχει προηγηθεί ένα πραγματικά πολύ μακρύ ταξίδι στην Ευρώπη. Φτάσαμε στον τελικό προορισμό, θέλουμε να τα δώσουμε όλα, για να είμαστε ικανοποιημένοι. Είναι πολύ σημαντική η προσέγγιση του παιχνιδιού, να παίξουμε σωστά, να παίξουμε έξυπνα, να παλέψουμε σε κάθε μπάλα, σε κάθε φάση, ξεχνώντας τι έχει προηγηθεί στην προηγούμενη φάση», σημείωσε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού.

«Είμαστε εδώ, πρέπει να απολαύσουμε τους τελικούς, θα είναι σκληρά παιχνίδια, σκληρή διαδικασία. Πρέπει να δώσουμε το 100% και να βγάλουμε ό,τι έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις έως τώρα, τώρα πρέπει να το βγάλουμε. Πρέπει να κερδίσουμε και να πάμε με νίκη στο δεύτερο παιχνίδι», είπε ο Αλέν Παγένκ.

Δείτε την άφιξη των Πειραιωτών μέσα από την κάμερα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού: