Δεσπόζει το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός την όγδοη αγωνιστική της Volley League
i

© Intime

Δεσπόζει το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός την όγδοη αγωνιστική της Volley League

Sportal newsroom 19:30 - 14.12.2023

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει την όγδοη αγωνιστική της Volley League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής της 8ης αγωνιστικής της Volley League. Ο σπουδαίος αγώνας θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου (20:00) στο κλειστό του Ρέντη λίγα 24ωρα μετά τα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ομάδας του Πειραιά στον νοκ άουτ προημιτελικό για το Λιγκ Καπ, που είχε ως αποτέλεσμα της διακοπή του αγώνα στο δεύτερο σετ και τον σοβαρό τραυματισμού ενός αστυνομικού των ΜΑΤ. Ο άτυχος άνδρας ακρωτηριάστηκε στο πόδι αφού δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από ευρωπαϊκούς αγώνες. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1 σετ από τη Ζιράτ για την τρίτη αγωνιστική του Champions League. Ο Παναθηναϊκός «λύγισε» από τη Μόντσα με 3-2 σετ στο κλειστό του Μετς στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Challenge Cup.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Πρόκειται για απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση μετά τα όσα έγιναν στο ματς του Λιγκ Καπ.

Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

«Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, ο αγώνας της 8ης αγωνιστικής μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

«Στο πλαίσιο της λήψης των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, μετά από τα πρόσφατα συμβάντα πράξεων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, ο προγραμματισμένος για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, της 8ης αγωνιστικής στη VolleyLeague Ανδρών, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ανακοινώνει την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για την εν λόγω αναμέτρηση πετοσφαίρισης, έπειτα από εισήγηση της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ), σε εφαρμογή του άρθρου 1, παρ. 3 του ν. 4326/2015», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Λίγκας.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Παραλίας, 17.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο. Καλαμάτα 80 - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Γεράνιος, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Σπίνας, Κοσμάς, Γραμματεία: Βλαχούλη.

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», 20.00 (EΡΤ-3 HD): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Μυλωνάκης, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Καπότης, Κατσιάρας, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας» Σύρος, 17.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Διαιτητές: Φραγκάκης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Συρίγος, Μπαρμπούνης, Γραμματεία: Οικονόμου Δ..

Γυμναστήριο Ζηρινείου, 19.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Πήγασος Πολίχνης

Διαιτητές: Αγγελίδης, Νικάκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Παυλάκης, Σπίγγου, Γραμματεία: Μισιάκα.

Ρεπό ο Άθλος Ορεστιάδας

Η βαθμολογία