Πασσιάς: «Ιστορικό ματς - Με τον κόσμο μας για την πρόκριση»
i

© Intime

Πασσιάς: «Ιστορικό ματς - Με τον κόσμο μας για την πρόκριση»

Ο Νίκος Πασσιάς, παίκτης χάντμπολ του Ολυμπιακού έδωσε σύνθημα πρόκρισης στον τελικό του EHF European Cup.

Μπροστά στη μεγαλύτερη - μέχρι την επόμενη - πρόκληση της ιστορίας της είναι η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται τη Φερεντσβάρος (27/4, 16:30) για τα ημιτελικά του EHF European Cup.

Μετά το 28-28 της Ουγγαρίας στον πρώτο αγώνα, ο Ολυμπιακός έχει αυξημένες πιθανότητες πρόκρισης στον μεγάλο τελικό. Ο Νίκος Πασσιάς μίλησε στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για το σπουδαίο ματς. Όπως τόνισε το αριστερό ίντερ της ομάδας του Ζέλικο Μπάμπιτς, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάντα για το αποτέλεσμα που θα τους δώσει την πρόκριση

«Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, πολύ ιστορικό για τον σύλλογο, κόντρα σε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Καταφέραμε και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Ουγγαρία, παρόλα αυτά όλα θα κριθούν στην έδρα μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας. Θα δώσουμε το 100% όλοι μας, για να καταφέρουμε άλλη μια ευρωπαϊκή επιτυχία για τον σύλλογο. Ο Ολυμπιακός, όπως βλέπετε, πρωταγωνιστεί παντού στην Ευρώπη, σε όλα τα αθλήματα, παίζει ημιτελικούς Ευρώπης, τελικούς, διαπρέπει εκτός συνόρων. Και αυτό θέλουμε να κάνουμε κι εμείς! Για να το πετύχουμε αυτό, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, όπως σε κάθε αγώνα, ώστε να πανηγυρίσουμε στο τέλος όλοι μαζί μια μεγάλη πρόκριση», τόνισε ο Νίκος Πασσιάς.

Τα εισιτήρια με Φερεντσβάρος

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων της ρεβάνς με τη Φερεντβάρος. Ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό της Ηλιούπολης.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει του δεύτερου ημιτελικού του EHF European Cup με αντίπαλο την Φερεντσβάρος, το Σάββατο (27/4 στις 16:30), στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, ενημερώνει τους φιλάθλους του για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται, καθημερινά (10:00-18:00) και το Σάββατο (10:00-15:00), από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά).

Οι τιμές των εισιτηρίων: 5€, 10€», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.