Καστελάνι: «Σε κάποιες στιγμές παίξαμε πολύ καλά»

Ντανιέλ Καστελάνι

i

© Intime

Καστελάνι: «Σε κάποιες στιγμές παίξαμε πολύ καλά»

Sportal newsroom 22:54 - 12.12.2023

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στη Ζιράτ έμεινε ο Ντανιέλ Καστελάνι.

Την τρίτη του ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο Champions League βόλεϊ ανδρών υπέστη ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά «λύγισε» με 3-1 σετ από την Ζιράτ, σε ένα ματς που θα μπορούσε να έχει πάρει βαθμό αν είχε αποφύγει κάποια λάθη.

Σε αυτό στάθηκε και ο Ντανιέλ Καστελάνι μετά το τέλος του ματς στο κλειστό του Ρέντη. Ο Αργεντινός προπονητής του Ολυμπιακού σημείωσε ότι η ομάδα του στάθηκε καλά σε κάποια σημεία και ότι πρέπει να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της εν όψει της συνέχειας.

«Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι, με καλά και κακά συναισθήματα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα παίξαμε πολύ καλά, απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, με εκπληκτικό σερβίς. Επίσης, οι ακραίοι επιθετικοί τους είναι τόσο δυνατοί και υψηλής ποιότητας, αλλά κάναμε κάποια καλά πράγματα. Το σέρβις ήταν καλό, κάναμε κάποια καλά σέρβις. Σε κάποιες στιγμές στο παιχνίδι παίξαμε, πραγματικά, πολύ καλά. Πρέπει να ελέγξουμε τα αδύνατα σημεία μας και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά για τη συνέχεια», σημείωσε ο Ντανιέλ Καστελάνι.

Επιστολή της Μπάτσκα Τόπολα στην UEFA ότι δεν θα αγωνιστεί αν δεν μπουν στο Καραϊσκάκη οι οπαδοί της
EUROPA LEAGUE

22:42 - 12.12.2023

Επιστολή της Μπάτσκα Τόπολα στην UEFA ότι δεν θα αγωνιστεί αν δεν μπουν στο Καραϊσκάκη οι οπαδοί της

Οι Σέρβοι αναφέρουν πως η Μάτσκα Τόπολα ανέφερε στην UEFA ότι δεν θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό αν δεν επιτραπεί η είσοδος στους οπαδούς της στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός του Ολυμπιακού Γκουσταβάο τόνισε: «Το ματς ήταν δύσκολο, το γνωρίζαμε, γιατί η αντίπαλη ομάδα είναι πολύ δυνατή. Ωστόσο, παρά κάποια λάθη που είχαμε στην υποδοχή, γιατί ο αντίπαλος είχε πολύ δυνατό σερβίς, νομίζω είχε καλό πρόσωπο. Το ματς ήταν κλειστό, αλλά έτσι είναι το βόλεϊ. Προσπαθήσαμε αρκετά στο σπίτι μας, θέλαμε να παίξουμε καλύτερα από το προηγούμενο παιχνίδι. Τώρα, κοιτάμε μπροστά, το επόμενο παιχνίδι μας, που είναι με τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο».