Ο Τσέρνι περίμενε 30 λεπτά την αγαπημένη του στον τερματισμό για να της κάνει πρόταση γάμου! (vid)

Η πρόταση γάμου

i

© PrtScr

Ο Τσέρνι περίμενε 30 λεπτά την αγαπημένη του στον τερματισμό για να της κάνει πρόταση γάμου! (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:15 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 24.08.2023

Στον τελικό του βάδην για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στη Βουδαπέστη, αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν η πρόταση γάμου του Ντομινίκ Τσέρνι στην αγαπημένη του Χάνα Μπουρζάλοβα.

Ο τελικός των 35χλμ. βάδην ανδρών/γυναικών τα είχε... όλα. Αυτό που έκλεψε την παράσταση όμως δεν ήταν ούτε το χρυσό μετάλλιο ούτε τα ρεκόρ, αλλά η πρόταση γάμου που πραγματοποιήθηκε την ώρα του τερματισμού. Συγκεκριμένα, ο Ντομινίκ Τσέρνι από τη Σλοβακία αγωνίστηκε στα 35χλμ. βάδην ανδρών και τερμάτισε 19ος με χρόνο 2:32.56, ωστόσο μετά τον τερματισμό του δεν έφυγε αλλά περίμενε υπομονετικά. 

Ο λόγος της αναμονής του ήταν η αγαπημένη του Χάνα Μπουρζάλοβα, η οποία σχεδόν μισή ώρα αργότερα έφτασε στη γραμμή του τερματισμού και είδε τον αγαπημένο της να της κάνει πρόταση γάμου! Όπως διαπιστώνεται και στο παρακάτω βίντεο, η αθλήτρια είπε το μεγάλο ναι και ο Τσέρνι την πήρε αγκαλιά, προσφέροντας μία αρκετά τρυφερή στιγμή που δεν βλέπουμε συχνά σε τέτοιου είδους αγώνες.

Συγκίνηση και πανηγυρισμοί για τη Ντρισμπιώτη

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατάφερε να ανέβει στο βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου της Βουδαπέστης, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στα 35 χιλιόμετρα βάδην, με χρόνο 2 ώρες 43 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα. Περίπου έναν χρόνο μετά τον διπλό θρίαμβο στο Μόναχο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η Ελληνίδα αθλήτρια πρόσθεσε ακόμη μία διάκριση στο βιογραφικό της. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το χρυσό μετάλλιο στις γυναίκες κατέκτησε η Ισπανίδα Μαρία Πέρεθ, η οποία τερμάτισε σε 2:38:40, ενώ τη 2η θέση κατέλαβε η Γκαρσία Λεόν από το Περού σε 2:40:52. Στη συνέχεια ακολούθησε η σπουδαία Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία έκλεισε την πρώτη τριάδα.

Βρούτσης: «Στις δύσκολες ημέρες που βιώνει η χώρα μας, η μεγάλη επιτυχία της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη προσφέρει συγκίνηση»
ΣΤΙΒΟΣ

13:05 - 24.08.2023

Βρούτσης: «Στις δύσκολες ημέρες που βιώνει η χώρα μας, η μεγάλη επιτυχία της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη προσφέρει συγκίνηση»

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, θέλησε να δώσει τα δικά του συγχαρητήρια στην χάλκινη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, για το επίτευγμά της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου.

Με αυτήν την εξαιρετική επίδοση η Ντρισμπιώτη χάρισε στη χώρα μας το πρώτο της μετάλλιο στη διοργάνωση και το 24ο της χώρας μας στην ιστορία της διοργάνωσης. Η Ελληνίδα αθλήτρια ήταν πολύ φορτισμένη συναισθηματικά, ξεσπώντας σε κλάματα μετά τον τερματισμό της, κρατώντας και την ελληνική σημαία.