Στο παγκόσμιο κλειστού στίβου ο Τσιάμης

Δημήτρης Τσιάμης

i

© Intime

Στο παγκόσμιο κλειστού στίβου ο Τσιάμης

Ο Δημήτρης Τσιάμης θα πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου μετά από πρόσκληση της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Ο Δημήτρης Τσιάμης είναι το ένατο μέλος της ελληνικής αποστολής για το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκόβης. Ο Έλληνας αθλητής του τριπλούν έλαβε πρόσκληση από τη διεθνής ομοσπονδία και θα μπορέσει να πάρει μέρος στη διοργάνωση.

Ο Δημήτρης Τσιάμης, που κατέκτησε για 18η φορά το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου ετοιμάζεται για μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση στην καριέρα του. Ο αθλητής του Ολυμπιακού θα πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Μάλιστα ο άλτης που προπονείται με τον Παναγιώτη Μαρκιανίδη το βράδυ της Παρασκευής (23/2) αγωνίστηκε στο μίτινγκ της Μαδρίτης όπου πήρε την πέμπτη θέση στο τριπλούν με καλύτερο άλμα στα 16,20 μέτρα. «Φέτος στον κλειστό έχω γενικά ένα θέμα με το τρίτο βήμα. Με την τεχνική μου. Είμαι πολύ σκυφτός. Ενώ γενικά είμαι σε καλή κατάσταση, για πάνω από 16,50 μ., απλά το σκοτώνω στο τελευταίο άλμα. Έχω έναν ακόμη αγώνα στη Μαδρίτη (23/2) και ελπίζω να κάνω εκεί αυτό που μπορώ. Για την ψυχολογία στον ανοιχτό», δήλωσε ο Δημήτρης Τσιάμης μετά τη νίκη του στο ΣΕΦ.

Η ελληνική αποστολή για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταξιδεύει στη Γλασκόβη με μεγάλο σταρ τον Μίλτο Τεντόγλου. Ο Έλληνας άλτης του Γιώργου Πομάσκι θέλει να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που είχε κατακτήσει πριν από δύο χρόνια στο Βελιγράδι σε μία χρονιά προκλήσεων. Μην ξεχνάμε ότι ακολουθούν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου της Ρώμης αλλά και οι Ολυμπιακοί αγώνες.

Η ελληνική ομάδα για το παγκόσμιο της Γλασκόβης

Άνδρες

60 μ.: Γιάννης Νυφαντόπουλος (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος)

60 μ. εμπ.: Κώστας Δουβαλίδης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος)

Επί κοντώ: Εμμανουήλ Καραλής (ΟΣΦΠ)

Μήκος: Μίλτος Τεντόγλου (ΓΣ Κηφισιάς)

Τριπλούν: Δημήτρης Τσιάμης (ΟΣΦΠ)

Γυναίκες

60 μ.: Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας)

60 μ. εμπ.: Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΓΣ Ηλιούπολης)

Ύψος: Τατιάνα Γκούσιν (ΓΣ Κηφισιάς)

Επί κοντώ: Κατερίνα Στεφανίδη (ΑΟ Φιλοθέης)