Μιτσέλι: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά στο φιλέ και μας δημιούργησε προβλήματα»

Λορέντζο Μιτσέλι

i

© Intime

Μιτσέλι: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά στο φιλέ και μας δημιούργησε προβλήματα»

Sportal newsroom 21:16 - 11.11.2023

Στην απόδοση του Παναθηναϊκού κοντά στο φιλέ στάθηκε ο Λορέντζο Μιτσέλι μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών.

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών υπέστη ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά «λύγισε» (3-2) στο κλειστό του Μετς κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Πειραιά προερχόταν από νίκη κόντρα στον Απολλώνιο για το πρωτάθλημα αλλά και εύκολη επικράτηση κόντρα στην Κάουνας για τη φάση των «32» του Challenge Cup. Μετά το τέλος του ματς, ο Λορέντζο Μιτσέλι στάθηκε στην απόδοση του Παναθηναϊκού κοντά στο φιλέ.

«Στο δεύτερο και στο τρίτο σετ δεν είχαμε αυτή την επιθετικότητα του πρώτου και του τέταρτο σετ, κυρίως από τη γραμμή του σερβίς. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά στο φιλέ και μας δημιούργησε προβλήματα. Αυτό ήταν το κύριο πρόβλημά μας. Στο τάι μπρέικ στο πρώτο μισό βρεθήκαμε πίσω με 8-5 που έκανε τη διαφορά για την τελική κατάληξη», σημείωσε ο Ιταλός προπονητής της ομάδας του Πειραιά.

«Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε το ντέρμπι σήμερα, όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Είχαμε και οι δύο ομάδες κάποια κενά διαστήματα, κάποια σκαμπανεβάσματα. Το τάι μπρέικ κρίθηκε στις λεπτομέρειες, επιστρέψαμε από το 2-1 που ήμασταν πίσω. Θέλαμε πάρα πολύ να το πάρουμε. Θα δούμε τι πήγε λάθος, ώστε να προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια και να γίνουμε ακόμα καλύτερες στη συνέχεια. Πιστεύω στην ομάδα μου, πρέπει να δουλέψουμε, ώστε να έχουμε διάρκεια και να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο βόλεϊ που παίζουμε», είπε με τη σειρά της η Τζίνα Λαμπρούση, αρχηγός του Ολυμπιακού.