Καλμαζίδης: «Χαρούμενοι που ανακάμψαμε»

Γιάννης Καλμαζίδης

i

© Intime

Καλμαζίδης: «Χαρούμενοι που ανακάμψαμε»

Sportal newsroom 20:59 - 11.11.2023

Χαρούμενος για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις νίκες δήλωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική της Volleyleague γυναικών. Το τριφύλλι επιβλήθηκε με 3-2 σετ στο κλειστό του Μετς, σε ένα παιχνίδι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα του από την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική. Σε αυτό στάθηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι.

«Έγινε ένα σκληρό ματς όπως πάντα με τον Ολυμπιακό και θεωρώ και ποιοτικά δεν είμαστε αυτή την εποχή στο τοπ επίπεδο μας. Γίνανε αρκετές καλές φάσεις και καλό ματς. Αυτή την περίοδο οι ομάδες δεν έχουν δέσει. Είμαστε χαρούμενοι που ανακάμψαμε και είμαστε ευτυχείς για αυτό.

Θεωρώ ότι σήμερα είχαμε αρκετές ευκαιρίες να παίξουμε πρώτο χρόνο και σίγουρα και ο αντίπαλος εμπόδισε την ανάπτυξη μας. Οι προπονητές οφείλουμε να είμαστε τετράγωνοι στο μυαλό μας, εμείς βλέπουμε τεχνικά και τακτικά τι γίνεται στο γήπεδο όχι τόσο την προϊστορία», σημείωσε ο Έλληνας προπονητής μετά το τέλος του ντέρμπι.