Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό ο Κωστόπουλος

Βασίλης Κωστόπουλος

i

© Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό ο Κωστόπουλος

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Κωστόπουλου.

Στον Παναθηναϊκό θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Βασίλης Κωστόπουλος. Ο Έλληνας ακραίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με το τριφύλλι.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου κλείνει σταδιακά όλες τις ανοιχτές υποθέσεις. Θυμίζουμε ότι ανακοινώθηκε και η ανανέωση του συμβολαίου του Ανδρέα Φράγκου.

Ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει για την επόμενη σεζόν και τον Θανάση Πρωτοψάλτη. Οι τρεις Έλληνες, μαζί με τον Γίρι Κόβαρ που αναμένεται να συνεχίσει, θα συνθέσουν την τετράδα των ακραίων για την επόμενη σεζόν.

Σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει και τον Θοδωρή Βουλκίδη από τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός θα πλαισιώσει τον Ρανγκέλ και τον Μπάση στη συγκεκριμένη θέση, ενώ μένει να δούμε τι θα γίνει και με την περίπτωση του Γιώργου Πετρέα. Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον πολύπειρο κεντρικό.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Βασίλη Κωστόπουλο:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Βασίλη Κωστόπουλο για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις ανανεώσεις αθλητών με τον 28χρονο ακραίο Βασίλη Κωστόπουλο που θα ενισχύσει το τμήμα και τη νέα σεζόν.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Κωστόπουλος ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι για άλλο ένα χρόνο στο σχεδιασμό αυτής της ομάδας. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν. Μακάρι να είμαστε όλοι οι αθλητές υγιείς και να έχουμε μια χρονιά με όλες τις επιτεύξεις των στόχων μας».