Καλμαζίδης: «Πρέπει να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης»

Γιάννης Καλμαζίδης

i

© Intime

Καλμαζίδης: «Πρέπει να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης»

Sportal newsroom 17:02 - 09.01.2024

Υψηλά στάνταρ απόδοσης πρέπει να πιάσει ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ματς με τη Ναντ για τα προημιτελικά του Challenge Cup σύμφωνα με τον Γιάννη Καλμαζίδη.

Στον πρώτο αγώνα με τη Ναντ για τα προημιτελικά του Challenge Cup στρέφει την προσοχή του ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη νίκησε με 3-1 σετ τον Άρη για το πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην πρωτοπόρο του γαλλικού πρωταθλήματος εν όψει της ρεβάνς.

Ο αγώνας της Τετάρτης (17:00) θα μεταδοθεί από την Cosmote TV. Στις δυσκολίες του αγώνα με τη Ναντ στάθηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης. Ο προπονητής του τριφυλλιού σημείωσε ότι η ομάδα του πρέπει να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης για να επιτύχει κάτι καλό.

«Παίζουμε με μια πολύ δυνατή ομάδα και καλούμαστε να ξεπεράσουμε ένα δύσκολο εμπόδιο. Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι ανώτερο από το Ελληνικό και αυτή τη στιγμή η Ναντ είναι πρώτη. Πρέπει να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης και να πάμε με το καλύτερο δυνατό σκορ για την ρεβάνς», σχολίασε ο Γιάννης Καλμαζίδης.

H κεντρική του Παναθηναϊκού, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου δήλωσε για την αναμέτρηση: «Την Τετάρτη έχουμε το πρώτο παιχνίδι για την πρόκριση στις «4» του Challenge Cup κόντρα στη Ναντ. Θέλουμε τον κόσμο στο πλάι μας για ακόμα μια φορά για να είναι ο έβδομος παίκτης μας. Σας περιμένουμε!»

Επιτυχημένη η επέμβαση του Βιλντόζα στο γόνατο - Οι αγώνες που αναμένεται να χάσει
EUROLEAGUE

14:22 - 09.01.2024

Επιτυχημένη η επέμβαση του Βιλντόζα στο γόνατο - Οι αγώνες που αναμένεται να χάσει

Ο Λούκα Βιλντόζα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού στον μηνίσκο και αναμένεται να μείνει εκτός αγώνων για τον Παναθηναϊκό AKTOR για περίπου ένα μήνα.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα είναι διαθέσιμα στην ticketmaster.gr και οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να κλείσουν τη θέση τους από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.ticketmaster.gr/showProduct.html?idProduct=2129386