Την Πέμπτη ο καθοριστικός προημιτελικός της Μπογκόρια του Γκιώνη στο Europe Cup

Παναγιώτης Γκιώνης

i

© Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Την Πέμπτη ο καθοριστικός προημιτελικός της Μπογκόρια του Γκιώνη στο Europe Cup

Την ανατροπή κυνηγάει η Μπογκόρια του Παναγιώτη Γκιώνη στα προημιτελικά του Europe Cup στο πινγκ πονγκ.

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου θα αγωνιστεί στα προημιτελικά του Europe Cup η Μπογκόρια Γκρότζισκ του Παναγιώτη Γκιώνη που πάει για την ανατροπή. Στην πολωνική «μονομαχία» με την Γκβιάζντα Μπιντγκόζ έχασε εκτός έδρας την περασμένη βδομάδα με το απολύτως ρευστό 3-2 και στο «σπίτι» της θα επιχειρήσει τώρα να γυρίσει την κατάσταση και να προχωρήσει άλλη μια φορά στα ημιτελικά του δεύτερου τη τάξει Ευρωπαϊκού Κυπέλλου στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Ο τελευταίος προημιτελικός της διοργάνωσης θ’ αρχίσει στις 19:30 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά από την πλατφόρμα της ETTU TV. Η Μπογκόρια συναντά τρίτη συνεχόμενη χρονιά αντίπαλο από την ίδια χώρα στο τελικό στάδιο του Europe Cup και θέλει να κάνει και τώρα το επόμενο βήμα μπροστά στο κοινό της. Η τεχνική ηγεσία θα επιλέξει την τριάδα του ματς ανάμεσα στον Γκιώνη, τους Πολωνούς Μάρεκ Μπατόφσκι, Μίλος Ρετζίμσκι και τον Ιάπωνα Τζιν Τακούγια. Ο τελευταίος δεν είχε αγωνιστεί στον πρώτο προημιτελικό.

Αν η ομάδα του Παναγιώτη Γκιώνη φτάσει στην πρόκριση (ίσως και μέσα από το «χρυσό» ματς, δηλαδή τρία έξτρα σετ στην περίπτωση που προηγηθεί νίκη με 3-1 ή 3-2) τότε στα ημιτελικά θα συναντήσει την Ποντουάζ Σερζί. Το γαλλικό κλαμπ προέρχεται, όπως και η Μπογκόρια, από το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι στην κορυφή του ταμπλό και απέκλεισε με δύο νίκες την Όρλις από την Πολωνία.

Στην τετράδα έχουν προκριθεί ακόμα η πολωνική Ντζιάλντοβο και η SPG Βελς από την Αυστρία. Η Ντζιάλντοβο είχε από μία νίκη με τη Νίνο Πράχα από την Τσεχία και πήρε το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά με επικράτηση 2-1 στο «χρυσό» ματς. Η Βελς ξεπέρασε το εμπόδιο της Σόκα Χομπόκεν από το Βέλγιο με δύο οριακές νίκες (3-2).

Θυμίζουμε ότι ο Παναγιώτης Γκιώνης αγωνίστηκε πριν λίγες ημέρες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στην Α1 ανδρών. Ο κορυφαίος αμυντικός επέτρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 23 χρόνια.