Ο Ιωαννίδης συνέχισε το ατομικό, ο Πογέτ βρέθηκε στο «Καλαφάτης» (pics)

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

Ο Ιωαννίδης συνέχισε το ατομικό, ο Πογέτ βρέθηκε στο «Καλαφάτης» (pics)

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:28 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:35 - 07.02.2024

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γκουστάβο Πογέτ είδε την Πέμπτη την προπόνηση του Παναθηναϊκού, αλλά όχι και τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ένας επισκέπτης βρέθηκε την Πέμπτη στο «Γεώργιος Καλαφάτης»: ο Γκουστάβο Πογέτ. Ο ομοσπονδιακός προπονητής παρακολούθησε την προπόνηση του Παναθηναϊκού και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους διεθνείς του Τριφυλλιού.

Επί της ουσίας, ο Πογέτ είδε μόνο τον Βαγιαννίδη, αφού οι Μπακασέτας και Κώτσιρας υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Επίσης, ο Φώτης Ιωαννίδης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα ταξιδέψει με την αποστολή του Παναθηναϊκού στις Σέρρες.

Παναθηναϊκός-Φορτούνης: Οι φήμες των social media, το βίντεο που κυκλοφόρησε και η πραγματική διάσταση
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:40 - 06.02.2024

Παναθηναϊκός-Φορτούνης: Οι φήμες των social media, το βίντεο που κυκλοφόρησε και η πραγματική διάσταση

Ένα «ένοχο» βίντεο με έναν χαιρετισμό, η έλλειψη (δημοσίως) συζητήσεων του Φορτούνη με τον Ολυμπιακό για ανανέωση, έχουν «φουντώσει» στο Διαδίκτυο τα σενάρια για συμφωνία του 32χρονου επιτελικού μέσου με τον Παναθηναϊκό. Με την πραγματικότητα ως συνήθως, να έχει άλλη διάσταση.

Ο σκοπός είναι ο 23χρονος επιθετικός να είναι απολύτως έτοιμος για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου. Για τον Πανσερραϊκό, ο Τερίμ υπολογίζει τον Γερεμέγεφ και τον Σπόραρ, ο οποίος ενσωματώθηκε την Πέμπτη.

Ο Σλοβένος πήρε μέρος στην προπόνηση, μαζί με τους Βέρμπιτς και Βαγιαννίδη, που αποθεραπεύτηκαν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, υπολογίζονται από τον Τερίμ. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Επιστροφή στις προπονήσεις το απόγευμα της Τετάρτης για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το διήμερο ρεπό που απόλαυσαν, έπειτα από την επικράτησή τους στο ντέρμπι «αιωνίων».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιωαννίδης και θεραπεία οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν. Την προπόνηση παρακολούθησε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογιέτ».