Φινάλε με ήττα για τον Άλιμο - «Έσπασε» το ρόδι η Γλυφάδα
i

© Intime

Φινάλε με ήττα για τον Άλιμο - «Έσπασε» το ρόδι η Γλυφάδα

Ο Άλιμος ηττήθηκε με 12-7 από την Ουίπεστ στο τελευταίο του ματς στον πρώτο προκριματικό όμιλο του Champions League πόλο γυναικών.

Με το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Champions League πόλο γυναικών επιστρέφει ο Άλιμος. Η ομάδα των νοτίων προαστίων ηττήθηκε με 12-7 από την Ουίπεστ, σε αγώνες που έκρινε την πρωτιά στον πρώτο προκριματικό όμιλο της Βουδαπέστης.

Ο Άλιμος εξασφάλισε την πρόκριση μετά τη νίκη του κόντρα στη Γλυφάδα το βράδυ της Παρασκευής. Η ομάδα του Πάνου Βέργου πάλεψε και το ματς κόντρα στην οικοδέσποινα του ομίλου.

Ο Άλιμος ήταν ανταγωνιστικός στα τρία πρώτα οκτάλεπτα. Στο φινάλε του αγώνα, η ομάδα του Πάνου Βέργου με τρεις ποινές την Κούλχαας και την Ευδοκία Τσιμάρα ενώ η Μάγκιαρι, τερματοφύλακας της Ούιπεστ, απέκρουσε και τρίτο πέναλτι!

ΟΥΙΠΕΣΤ (ΟΥΓΓ.) - ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON 12-7

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 4-3, 4-1

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή, Μελίνα Καρυπίδου 3, Χαλδαίου, Ασημάκη 1, Ηρώ Καρυπίδου 1, Κούλχαας, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Ευδοκία Τσιμάρα 2, Κοντογιάννη, Αρχοντάκη.

Τα τέρματα της Ούιπεστ σημείωσαν οι: Όμπελι 2, Βάρο 2, Περεζτέγκι 2, Μακσάι 1, Χάιντου 1, Λεντβάι 1, Μπάκσα 1, Ζέγκεντι 1, Ριμπάνσκα 1.

Πρώτη νίκη για τη Γλυφάδα

Η Γλυφάδα επιβλήθηκε με 9-6 της Σπαντάου για τον πρώτο προκριματικό όμιλο του Champions League πόλο γυναικών. Η ομάδα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου έφτασε τους τρεις βαθμούς και δεν έχει ελπίδες πρόκρισης.

Ο αγώνας κόντρα στη Σπαντάου κρίθηκε στο τρίτο οκτάλεπτο. Εκεί, η Γλυφάδα με ένα επιμέρους 4-1 έκανε το 8-4 και καθάρισε την υπόθεση νίκη.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΣΠΑΝΤΑΟΥ (ΓΕΡΜ) 9-6

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-1, 4-2, 1-2

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Παναγιώτα Νίνου 1, Μουστακαρία 3, Αναστασία Λούδη, Γρηγοροπούλου 1, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου, Φράνκι, Ο’Ράιλι 3, Φουντωτού 1, Πιοβάν , Κουρέτα, Τσιάρα.

Σκόραραν για την Σπαντάου οι: Χάουτον 3, Γκ. Μίλισιτς 1, Ίρα Ντέικε 1., Ρίλεϊ.

Διαιτητές: Μάρτιν (Ισπανία), Σεβέρο (Ιταλία)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (4 αγώνες)

1. Ούιπεστ 9 βαθμοί (3 αγώνες)

2. Άλιμος ΝΑΣ Betsson 9

3. Φερεντσβάρος 3 (3)

4. ΑΝΟ Γλυφάδας 3 (3 ματς)

5. Σπαντάου 0 (3)

Ανώδυνη ήττα για τον Εθνικό

Ο Εθνικός ηττήθηκε με 13-10 από τη Μιλούζ στον πρώτο προκριματικό όμιλο του Champions League πόλο γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά είχε εξασφάλισε την πρόκριση στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Η γαλλική ομάδα, που ήταν η οικοδέσποινα του ομίλου, τερμάτισε στην πρώτη θέση. Κορυφαία για τον Εθνικό ήταν η Ειρήνη Νίνου η οποία σκόραρε έξι φορές.

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Το νέο παρκέ, οι εξέδρες και οι πρώτες αλλαγές στο ΟΑΚΑ (vid+pics)
EUROLEAGUE

15:13 - 23.09.2023

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Το νέο παρκέ, οι εξέδρες και οι πρώτες αλλαγές στο ΟΑΚΑ (vid+pics)

Το Sportal βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και σας παρουσιάζει το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ - Το νέο παρκέ, τα ανανεωμένα καθίσματα και το πανό στο νέο πέταλο των οργανωμένων

ΜΙΛΟΥΖ (ΓΑΛΛΙΑ) - ΕΘΝΙΚΟΣ GOLD FORCE 13-10

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-2, 5-5, 1-1

ΕΘΝΙΚΟΣ GOLD FORCE (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Κατσιμπρή, Τέρνερ, Όλγα Οικονόμου, Ειρήνη Νίνου 6, Χατζηκυριακάκη, Άλκ. Μπενέκου 3, Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου, Ιόλη Μπενέκου, Τορνάρου 1, Μαυρωτά.

Σκόραραν για την Μιλούζ οι: Ντoλουέν 3, Ζιλιέ 3, Μπατού 2, Τσιαπίνι 2, Ντολέ 2, Ραντοσάβλιεβιτς 1.

Διαιτητές: Όμε (Γερμανία), Ράκοβιτς (Σερβία).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (4 αγώνες)

1. Μιλούζ 9 βαθμοί (3 αγώνες)

2. Εθνικός 8

3. Μεντιτερανί 4 (3)

4. Παλανουότο Τριέστε 3 (3)

5. Πάντοβα 0 (3)