Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στους ομίλους του Champions League γυναικών
i

© Intime

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στους ομίλους του Champions League γυναικών

Με τέσσερις ομάδες θα εκπροσωπηθεί το ελληνικό πόλο στη φάση των ομίλων του Champions League πόλο γυναικών.

Ελληνικό «εμφύλιο» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη έβγαλε η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League πόλο γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» προκρίθηκαν απευθείας όπως και η Οριζόντε Κατάνια, η Σαμπαντέλ και η Έγκερ.

Ο Άλιμος, στην πρώτη του συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κληρώθηκε στον δεύτερο όμιλο μαζί με την κάτοχο του τροπαίου Σαμπαντέλ, τη γαλλική Μιλούζ και την ουγγρική Ντουναουϊβάρος. Το έργο της ομάδας του Πάνου Βέργου είναι εξαιρετική δύσκολο, αλλά η πρόκριση στη φάση των ομίλων συνιστά τεράστια επιτυχία.

Ο Εθνικός κληρώθηκε στον τρίτο όμιλο με αντιπάλους την Έγκερ και τη Φερεντσβάρος από την Ουγγαρία και τη Ματαρό από την Ισπανία. Στον τέταρτο όμιλο, μαζί με τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη, κληρώθηκαν η Ουίπεστ και η Μεντιτερανί από την Ισπανία.

Οι όμιλοι

1oς όμιλος: Οριζόντε Κατάνια (Ιταλία), Σαν Αντρέου (Ισπανία), Ρόμα (Ιταλία), Τεράσα (Ισπανία),

2ος όμιλος: Σαμπαντέλ (Ισπανία), Μιλούζ (Γαλλία), ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson (Ελλάδα), Ντουναουϊβάρος (Ουγγαρία).

3ος όμιλος: Έγκερ (Ουγγαρία), Ματαρό (Ισπανία), Εθνικός Πειραιά Gold Force (Ελλάδα), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία).

4ος όμιλος: Ολυμπιακός (Ελλάδα), Ουίπεστ (Ουγγαρία), ΝΟ Βουλιαγμένης (Ελλάδα), Μεντιτερανί (Ισπανία).

Το format της διοργάνωσης

Η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο θα προκριθεί στο Final-4 που θα γίνει 20-21 Απριλίου 2024. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 7 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 23 Μαρτίου 2024.

Η αντίδραση του υπόλοιπου γηπέδου την στιγμή που βγήκε το πανό στη Λεωφόρο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:00 - 26.09.2023

Η αντίδραση του υπόλοιπου γηπέδου την στιγμή που βγήκε το πανό στη Λεωφόρο

Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που βρέθηκε στη Λεωφόρο για το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, αποδοκίμασε το πανό το οποίο αναρτήθηκε πριν από τη σέντρα κι αναφερόταν στους οργανωμένους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Θυμίζουμε ότι η φετινή σεζόν θα έχει δύο μεγάλες διακοπές λόγω του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Νετάνια και του παγκόσμιου της Ντόχα. Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στους ομίλους: 1η: 7 Οκτωβρίου 2023, 2η: 21 Οκτωβρίου 2023, 3η: 4 Νοεμβρίου 2023, 4η: 25 Νοεμβρίου 2023, 5η: 9 Μαρτίου 2024, 6η: 23 Μαρτίου 2023.