Ήττα και αποκλεισμός για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ήττα και αποκλεισμός για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Πηνελόπη Παπαδήμου 19:04 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:20 - 16.11.2023

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε με 13-10 από τη Σαβόνα για την τέταρτη αγωνιστική του Euro Cup.

Ο Απόλλων Σμύρνης αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Euro Cup. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη ηττήθηκε με 13-10 από τη Σαβόνα στην Ιταλία για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Μετά από το αποτέλεσμα στην Ιταλία, η ομάδα της Αθήνας αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» βρέθηκε να χάνει νωρίς με 4-1. Στη διάρκεια της δεύτερης περιόδου έφτασε να μειώσει σε απόσταση ενός γκολ. Όμως το τελευταίο δίλεπτό της αποδείχθηκε καταστροφικό, καθώς μέσα σε αυτό το διάστημα η ελληνική ομάδα δέχτηκε ακόμη δύο γκολ, με τη διαφορά να ξεφεύγει και πάλι.

Το μόνο που κατάφερε ο Απόλλων Σμύρνης στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης ήταν να μείνει όσο πιο κοντά μπορούσε στο σκορ, διατηρώντας ελπίδες ανατροπής, αλλά στην πραγματικότητα δεν απείλησε ποτέ τους Ιταλούς, που έφτασαν χωρίς ιδιαίτερο άγχος στην επικράτηση. Πρωταγωνιστής για τον Απόλλωνα ήταν ο Νικος Γαρδίκας με τέσσερα γκολ. Θυμίζουμε ότι ο Απόλλων Σμύρνης την περασμένη αγωνιστική σεζόν κατέκτησε το Challenger Cup, το πρώτο ευρωπαϊκό της ιστορίας του, σε διπλούς τελικούς με την Τεράσα. 

Ένα ευχέλαιο: Ο Ολυμπιακός έχει δει να τραυματίζονται οι 11 από τους 17 παίκτες του - Ποιοι έχουν «γλιτώσει»
EUROLEAGUE

15:50 - 16.11.2023

Ένα ευχέλαιο: Ο Ολυμπιακός έχει δει να τραυματίζονται οι 11 από τους 17 παίκτες του - Ποιοι έχουν «γλιτώσει»

Ο Ολυμπιακός έχει πληγωθεί τρομερά από τους τραυματισμούς τη σεζόν που διανύουμε, καθώς 16(!) φορές οι παίκτες του αντιμετώπισαν πρόβλημα! Το Sportal αναλύει…

ΣΑΒΟΝΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 13-10

Οκτάλεπτα: 4-1, 3-3, 4-5, 2-1.

ΣΑΒΟΝΑ (Αλμπέρτο Αντζελίνι): Νικόζια, Ρόκι, Πατσάλιεφ, Φιλιόλι 4, Βάβιτς, Ρίτσο 1, Ουρμπινάτι, Μπρούνι 2, Καμποπιάνο, Γκουίντι 1, Ντούρντιτς 4, Έρντελι 1, Ντα Ρολντ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Τρούλος 2, Δίπλαρος, Σουσαισβίλι 1, Χονδροκούκης 1, Γονιοτάκης, Γαρδίκας 4, Τόττης, Σολανάκης 1, Καβουσανός.