Τεντόγλου: «Θα έκανα tik tok challenge με τον Κυριάκο Μητσοτάκη»
i

/©Glomex

Τεντόγλου: «Θα έκανα tik tok challenge με τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Sportal newsroom 10:50 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:54 - 14.11.2023

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στο OPEN, που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ο Μίλτος Τεντόγλου αναφέρθηκε σε μετάλλια, τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μετά την προβολή του πρώτου μέρους της συνέντευξης του Μίλτου Τεντόγλου, το Open παρουσίασε και το δεύτερο μέρος. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ απάντησε και στο τι θα έκανε σε περίπτωση που είχε επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο tik tok.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ποιο μετάλλιο είναι πιο ωραίο:

«Του Τόκιο. Και δεν το λέω γιατι είναι Ολυμπιακό. Μετά μου αρέσει της Γλασκώβης το κλειστό που είναι ένα ορθογώνιο. Αλλά το μετάλλιο του Τόκιο είναι πραγματικά πολύ ωραίο μετάλλιο. Να δούμε και το επόμενο Ολυμπιακό πως θα είναι…»

Για το πως είναι στην παρέα:

«Με τους πολύ φίλους μου είμαι εντελώς διαφορετικός από όσο είμαι γενικά. Είμαι το πιο έξαλλο παιδί, λέω τις μεγαλύτερες χαζομάρες. Αυτή την πτυχή του εαυτού μου όμως δε μπορώ να τη δείξω αλλού, είμαι μόνο με τους φίλους μου έτσι.»

Για το τι θέλει από το Παρίσι:

«Με μια καλή επίδοση και ας μην φέρει το χρυσό. Και ας είμαι και δεύτερος και τρίτος. Πάλι ολυμπιακό μετάλλιο είναι. Έχω κερδίσει ήδη μια φορά, οπότε το να βγω δεύτερος με μια επίδοση που θέλω θα είναι φανταστικό. Θα σημαίνει πως ο αντίπαλός μου θα κάνει περισσότερο από εμένα άρα το αγώνισμα θα έχει φτάσει πολύ ψηλά και μου αρέσει αυτό.»

Για το ποιον/α ηθοποιό θα ήθελε να καλέσει για φαγητό:

«Θα καλούσα την Έμιλι Ράντ που παίζει την Νάμι στην ταινία του One Piece»

Για το αν θα έκανε τικ τοκ με τον πρωθυπουργό:

«Θα του έλεγα να κάνουμε ένα Dance Challenge!»