Τρέχεις όσο αντέχεις! Επίλεξε τον αγώνα που σου ταιριάζει: 100h Charity Run, 100h Elite Ultra Run ή 24h Ultra Run!

Τρέχεις όσο αντέχεις! Επίλεξε τον αγώνα που σου ταιριάζει: 100h Charity Run, 100h Elite Ultra Run ή 24h Ultra Run!

16:21 - 15.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:56 - 15.03.2024

Λίγες ημέρες απομένουν για την διεξαγωγή του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου της Ελλάδας, του 8ου No Finish Line Athens, που θα διεξαχθεί στις 15-19 Μαΐου 2024 στην Αγορά του ΟΑΚΑ!

Ο κεντρικός αγώνας Charity Run είναι σχεδιασμένος για τον κάθε πολίτη που θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές του και παράλληλα να χαρίσει χιλιόμετρα Αγάπης στο «Μαζί για το Παιδί», τρέχοντας όσο αντέχει κάθε μέρα ή απλά περπατώντας όποιες ημέρες του επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, πάντα στον δικό του ρυθμό, όσες φορές επιθυμεί και σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Δήλωσε εδώ συμμετοχή.

Παράλληλα ο 100ωρος υπερμαραθώνιος 100h Elite Ultra Run είναι ειδικά σχεδιασμένος αγώνας για επαγγελματίες δρομείς μεγάλων αποστάσεων που κυνηγούν το δικό τους ρεκόρ, που θέλουν να τεστάρουν τα όριά τους, και να δοκιμάσουν το πόσο αντέχουν σε έναν πραγματικό αγώνα χωρίς τερματισμό! Οι ελίτ δρομείς υπεραποστάσεων, που θέλουν να λάβουν μέρος στον κορυφαίο αγώνα 100 ωρών πατήστε εδώ.

Το σήμα της εκκίνησης του φιλανθρωπικού αγώνα 100 ωρών και του Elite Ultra Run θα δοθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 στις 9:30π.μ. στην Αγορά του ΟΑΚΑ και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας ή φυσικής κατάστασης, που με μία και μόνο εγγραφή μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές και ημέρες θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, σε κυκλική διαδρομή ενός χιλιομέτρου. Ενώ η λήξη θα είναι στο ίδιο σημείο την Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 13:30 το μεσημέρι.

Ο κορυφαίος 24ωρος υπερμαραθώνιος

Στο πλαίσιο όμως του 8ου NFL Athens διεξάγονται επίσης αρκετοί παράλληλοι αγώνες που είναι σχεδιασμένοι για τις ανάγκες του κάθε δρομέα, ένας από αυτούς είναι ο 24ωρος υπερμαραθώνιος 24h Elite Ultra Run, ένας αγώνας που άτυπα λειτουργεί και ως πανελλήνιο πρωτάθλημα καθώς συγκεντρώνονται όλοι οι κορυφαίοι δρομείς υπεραποστάσεων.

Οι συμμετέχοντες τρέχουν για ένα ολόκληρο 24ωρο, με την εκκίνηση να δίνεται το Σάββατο 18 Μαΐου στις 9:30π.μ. και την λήξη την ίδια ώρα της Κυριακής 19 Μαΐου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης nflathens.com συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα.

Οι απονομές Γενικής Κατάταξης Αγώνων για τους αγώνες 100 ωρών «Charity Run» και «Elite Race» θα πραγματοποιηθούν στους τρεις πρώτους σε άνδρες και γυναίκες την Κυριακή 19 Μαΐου αμέσως μετά την λήξη των αγώνων στις 13:30.

20 ημέρες έμειναν για ατομική εγγραφή

Η προθεσμία εγγραφής για τις ατομικές συμμετοχές είναι μέχρι τις 4 Απριλίου 2024:

CHARITY RUN (ατομικό) – ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ELITE ULTRA RUN 100h (ατομικό) – ELITE ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ 100 ΩΡΩΝ

ELITE ULTRA RUN 24h (ατομικό) – ELITE ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ

O Κώστας Σλούκας είναι ο πρεσβευτής του No Finish Line γιατί «το παιδί είναι το μέλλον!»
ΜΠΑΣΚΕΤ

15:02 - 13.03.2024

O Κώστας Σλούκας είναι ο πρεσβευτής του No Finish Line γιατί «το παιδί είναι το μέλλον!»

O πενθήμερος φιλανθρωπικός αγώνες No Finish Line διοργανώνεται για όγδοη χρονιά και φέτος ο Κώστας Σλούκας του Παναθηναϊκού είναι ο περήφανος πρεσβευτής και καλοί όλους του πολίτες στο ΟΑΚΑ για την συνάντηση του Μαϊου.

Η διαδικασία εγγραφής

Με μία επίσκεψη στην διεύθυνση www.nflathens.com μπορείς και εσύ να «κλείσεις» μία από τις 10.000 θέσεις στο κορυφαίο ελληνικό αθλητικό φεστιβάλ, έναν μοναδικό αγώνα άθλησης-αναψυχής-προσφοράς. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαιρέτως, σε έναν αγώνα όπου το κάθε χιλιόμετρο μετράει!

Οι ατομικές εγγραφές στο «Charity Run» συνεχίζονται κανονικά έως 4 Απριλίου 2024 στο nflathens.com επιλέγοντας το συγκεκριμένο αγώνισμα και συμπληρώνοντας τη φόρμα ατομικής συμμετοχής.

Η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής ολοκληρώνεται άμεσα με την καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής μέσω κάρτας και η επιβεβαίωση της συμμετοχής γίνεται με την αποστολή στην προ-δηλωμένη ηλεκτρονική διεύθυνση σχετικού επιβεβαιωτικού μηνύματος.

Tags: