Αναβλήθηκε το Φοίνικας Σύρου - Μίλωνας

Αναβλήθηκε το Φοίνικας Σύρου - Μίλωνας

Sportal newsroom 18:39 - 15.12.2023

Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα του Φοίνικα Σύρου με τον Μίλωνα για την όγδοη αγωνιστική της Volley League.

Ο αγώνας του Φοίνικα Σύρου με τον Μίλωνα δεν θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου. Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε την αναβολή της αναμέτρησης λόγω απογορευτικού απόπλου.

«Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει, ότι, ο αγώνας ανάμεσα στον Α.Ο. Φοίνικα Σύρου και τον Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων για την 8η αγωνιστική της Volley League, προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 17/12 ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω απαγορευτικού απόπλου που αναμένεται να βγει από το βράδυ του Σαββάτου για τα νησιά του Αιγαίου», αναφέρει η ανακοίνωση της Λίγκας.

Θυμίζουμε ότι στο πρόγραμμα της όγδοης αγωνιστικής ξεχωρίζει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Ο αγώνας θα διεξαχθεί λίγες ημέρες μετά το θλιβερά επεισόδια έξω από το κλειστό του Ρέντη που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού των ΜΑΤ. Σημειώνεται ότι το ντέρμπι «αιωνίων» θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών μετά από απόφαση του 

Sportal Euroleague Show για το Ολυμπιακός - Βαλένθια και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Παραλίας, 17.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο. Καλαμάτα 80 - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Γεράνιος, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Σπίνας, Κοσμάς, Γραμματεία: Βλαχούλη.

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», 20.00 (EΡΤ-3 HD): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Μυλωνάκης, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Καπότης, Κατσιάρας, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Απίθανο: Έκαναν πλιάτσικο σε σκάφη και έκλεψαν μόνο τις ναυτικές φωτοβολίδες - Σύνδεση με τα επεισόδια στου Ρέντη ψάχνουν οι Αρχές
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

17:32 - 15.12.2023

Απίθανο: Έκαναν πλιάτσικο σε σκάφη και έκλεψαν μόνο τις ναυτικές φωτοβολίδες - Σύνδεση με τα επεισόδια στου Ρέντη ψάχνουν οι Αρχές

Τη σύνδεση μεταξύ χούλιγκανς και κλοπών ναυτικών φωτοβολίδων που πραγματοποιήθηκαν σε σκάφη εξετάζουν οι αρχές, με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στου Ρέντη.

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Ζηρινείου, 19.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Πήγασος Πολίχνης

Διαιτητές: Αγγελίδης, Νικάκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Παυλάκης, Σπίγγου, Γραμματεία: Μισιάκα.

Ρεπό ο Άθλος Ορεστιάδας

Βαθμολογία