Συνεχίζει στον Πανιώνιο η Έλενα Μιλεντίγιεβιτς
i

© Πανιώνιος

Συνεχίζει στον Πανιώνιο η Έλενα Μιλεντίγιεβιτς

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:17 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 29.05.2024

Τη φανέλα του Πανιωνίου θα συνεχίσει να φοράει η Έλενα Μιλεντίγιεβιτς που ανανέωσε το συμβόλαιό της.

Ο Πανιώνιος έγραψε τη δική του ιστορία τη φετινή σεζόν. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ολοκλήρωσε αήττητη το πρωτάθλημα της Pre League και πήρε την άνοδο για την κορυφαία κατηγορία στο βόλει γυναικών.

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την παραμονή της αρχηγού Ιωάννας Καρέλια στην ομάδα. Κάτοικος Νέας Σμύρνης θα είναι και τη νέα σεζόν η Έλενα Μιλεντίγιεβιτς. Η Ελληνίδα ακραία ήταν από τα βασικά στελέχη της πορείας του Ιστορικού στα γήπεδα της Pre League.

Η Έλενα Μιλεντίγιεβιτς γεννήθηκε το 1999 και ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στο Αιγάλεω. Το 2015 μεταγράφηκε τον Ολυμπιακό. Με την ομάδα του Πειραιά κατέκτησε τέσσερα εγχώρια νταμπλ. Ήταν μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Challenge Cup το 2018, που είναι το πρώτο και μοναδικό μέχρι σήμερα ευρωπαϊκό τρόπαιο που έχει πάρει ελληνική ομάδα στο βόλεϊ γυναικών.

«Η διοικούσα επιτροπή της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Έλενα Μιλεντίγιεβιτς.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου η Έλενα δήλωσε: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα παραμείνω στον Ιστορικό. Μετά από μία αναμφισβήτητα επιτυχημένη χρονιά η ομάδα θέτει τους υψηλούς της στόχους και θα δώσω το 100% του εαυτού του για να τους πετύχει. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον Στάθη Νικολούζο για την εμπιστοσύνη και περιμένω τον κόσμο του Πανιωνίου να στηρίξει αυτήν την σπουδαία προσπάθεια με την παρουσία του στο γήπεδο».

Η Μιλεντίγιεβιτς αγωνίζεται στην θέση της ακραίας και έχει ύψος 1.75 μ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω και Ολυμπιακό», αναφέρει η ανακοίνωση του Πανιωνίου.