Μπαντής στο Sportal: «Παίκτες χάνουν τα σπίτια τους, αισθάνονται ότι έχουν εξαπατηθεί από το ίδιο το κράτος που ζουν»

Γιώργος Μπαντής

i

©Intime

Μπαντής στο Sportal: «Παίκτες χάνουν τα σπίτια τους, αισθάνονται ότι έχουν εξαπατηθεί από το ίδιο το κράτος που ζουν»

Κώστας Τόπας 10:44 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:49 - 05.09.2023

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής μίλησε στο Sportal για την απόπειρα αυτοκτονίας από πρώην παίκτη του Άρη, τονίζοντας πως ποδοσφαιριστές αισθάνονται ότι έχουν εξαπατηθεί από το ίδιο το κράτος που ζουν.

Σε μία άκρως σοκαριστική και ανησυχητική αποκάλυψη προχώρησε ο Γιώργος Μπαντής, καθώς ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε πως πρώην παίκτης του Άρη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Ο λόγος είναι οφειλή της Πολιτείας, παρά το γεγονός ότι υπάρχει ψηφισμένος νόμος

«Πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, στον οποίο η Πολιτεία οφείλει χρήματα, παρότι υπάρχει ψηφισμένος και σε ισχύ νόμος του κράτους (Ν.3606/2007 αρ.86 παρ.13), έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Επιτέλους, εφαρμόστε τον νόμο πριν είναι αργά...», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Γιώργος Μπαντής μίλησε στο Sportal και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί, με ποδοσφαιριστές μάλιστα να έχουν χάσει τα σπίτια του: «Οι 45 ποδοσφαιριστές που η Πολιτεία τους οφείλει χρήματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο, άλλοι χάνουν τα σπίτια τους κι άλλοι έφτασαν στο σημείο της προσπάθειας να δώσουν τέλος στη ζωή τους. Αισθάνονται ότι έχουν εξαπατηθεί από το ίδιο το κράτος που ζουν», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος ΠΣΑΠΠ, ο οποίος τόνισε ότι η απόπειρα έγινε προ λίγου καιρού, αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα από γιατρούς κι ευτυχώς απέτυχε στην απόπειρα και τώρα είναι καλά και παρακολουθείται.