Τρία games έπαιξαν Τσιτσιπάς-Σαποβάλοφ, συνεχίζεται το απόγευμα του Σαββάτου αγώνας - Το βράδυ ρίχνεται στη «μάχη» η Σάκκαρη

Στέφανος Τσιτσιπάς - Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Τρία games έπαιξαν Τσιτσιπάς-Σαποβάλοφ, συνεχίζεται το απόγευμα του Σαββάτου αγώνας - Το βράδυ ρίχνεται στη «μάχη» η Σάκκαρη

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:05 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:22 - 23.03.2024

Ο αγώνας ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ντένις Σαποβάλοφ που διεκόπη λόγω της βροχής θα συνεχιστεί το απόγευμα του Σαββάτου (23/3, 19:00). Λίγη ώρα αργότερα (20:00) είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη κόντρα στη Νταϊάνα Γιαστρέμσκα.

Η βροχή έκανε την εμφάνισή της στο Μαϊάμι την Παρασκευή (22/3) με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθούν αρκετοί αγώνες στο combined τουρνουά της Φλόριντα.

Ανάμεσα σε αυτούς κι ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντένις Σαποβάλοφ. Οι δυο τενίστες πρόλαβαν να παίξουν μόλις τρία games πριν η βροχή κάνει την επανεμφάνισή της και ακυρώσει ολοκληρωτικά το πρόγραμμα των αγώνων της Παρασκευής.

Σε εκείνο το σημείο ο Σαποβάλοφ είχε μόλις κάνει break στο σερβίς του Τσιτσιπά και προηγείτο με 2-1. Ο αγώνας θα συνεχιστεί - καιρού επιτρέποντος - στο Grandstand το Σάββατο περίπου στις 19:00 (Cosmote Sport 6). Θα προηγηθεί η αναμέτρηση της Τζέσικα Πεγκούλα με τη Λιν Ζου, που θα ανοίξει το πρόγραμμα του γηπέδου στις 17:00.

Στο τρίτο ματς του Court 2, γύρω στις 21:00 ώρα Ελλάδας, η Μαρία Σάκκαρη θα μπει στη «μάχη» του 3ου γύρου. Η Ελληνίδα τενίστρια θα τεθεί αντιμέτωπη με την Νταϊάνα Γιαστέμσκα.

Νέα τροπή στο θάνατο του συντρόφου της Σαμπαλένκα: «Μάλλον ήταν μεθυσμένος»
ΣΠΟΡ

13:43 - 21.03.2024

Νέα τροπή στο θάνατο του συντρόφου της Σαμπαλένκα: «Μάλλον ήταν μεθυσμένος»

Η πρώην σύντροφος του Κονσταντίν Κόλτσοφ αποκάλυψε ότι ο πρώην παίκτης του χόκεϊ επί πάγου ήταν μεθυσμένος με αποτέλεσμα να πέσει από τον πέμπτο όροφο του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Στο κεντρικό court αναμένεται να αγωνιστούν οι Γιανίκ Σίνερ, Κάρλος Αλκαράθ, Ίγκα Σβιόντεκ και Αρίνα Σαμπαλένκα, καθώς και οι Ναόμι Οζάκα και Ελίνα Σβιτόλινα, που θα αναμετρηθούν μεταξύ τους.