Έγινε μαμά η Ναόμι Οσάκα
i

© Instagram

Έγινε μαμά η Ναόμι Οσάκα

Sportal newsroom 16:58 - 12.07.2023

Η Ναόμι Οσάκα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η Ναόμι Οσάκα έγινε μητέρα. Η 25χρονη τενίστρια από την Ιαπωνία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον ράπερ Cordae.

Η Ναόμι Οσάκα γνωστοποίησε την εγκυμοσύνη της τον Ιανουάριο, αναφέροντας ότι θα απέχει από τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Τον Ιούνιο, η Γιαπωνέζα τενίστρια αποκάλυψε ότι περιμένει κοριτσάκι.

«Τα τελευταία χρόνια, ήταν, το λιγότερο, συναρπαστικά. Μέσα από αυτά όμως, ανακάλυψα πως οι πιο δύσκολες στιγμές της ζωής σου, μπορούν να είναι ταυτόχρονα και οι πιο ευχάριστες.

Αυτοί οι λίγοι μήνες μακριά από το τένις, με έχουν κάνει να ξανααγαπήσω και να ξαναευχαριστηθώ, το άθλημα στο οποίο αφιέρωσα τη ζωή μου. Κατάλαβα, πως η ζωή είναι πολύ μικρή και πως δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητη, η κάθε στιγμή.

Κάθε μέρα, είναι μια ευλογία και μια νέα περιπέτεια. Ξέρω ότι έχω να ασχοληθώ με πάρα πολλά πράγματα στο μέλλον. Ένα από αυτά, είναι ότι θέλω να με βλέπει το παιδί μου από την τηλεόραση να παίζω τένις και να λέει στους φίλους του: ‘Αυτή είναι η μαμά μου’.

Το 2023, θα είναι μια χρονιά από την οποία πρέπει να πάρω πολλά μαθήματα και ελπίζω να σας ξαναδώ στα courts, από την επόμενη σεζόν, μιας και σκοπεύω να βρεθώ στο Αυστραλιανό Όπεν 2024», ανέφερε στην ανάρτησή της όταν αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της η Ναόμι Οσάκα.

Η τενίστρια από την Ιαπωνία έχει κατακτήσει τέσσερα Grand Slam στην καριέρα της.