Ετοιμάζεται για την επιστροφή της η Ναόμι Οσάκα

Ετοιμάζεται για την επιστροφή της η Ναόμι Οσάκα

Η Ναόμι Οσάκα βρέθηκε στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο φόρουμ για την ψυχική υγεία και προανήγγειλε την επιστροφή της στο τουρ.

Έτοιμη για την αγωνιστική της επιστροφή είναι η Ναόμι Οσάκα. Η τενίστρια από την Ιαπωνία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον Ιούλιο και ξεκίνησε προπονήσεις λίγο αργότερα.

Η Ναόμι Οσάκα βρέθηκε στο US Open προκειμένου για να λάβει μέρος σε φόρουμ για την ψυχική υγεία. Στην ίδια διοργάνωση μίλησε και ο Μάικλ Φελπς. Η Ναόμι Οσάκα, σε μικρή συνέντευξη που έδωσε στο ESPN αναφέρθηκε στην αγωνιστική της επιστροφή.

Όπως είπε το πρώην Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, θα προσπαθήσει να αγωνιστεί στο Australian Open τον Ιανουαρίου του 2024. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι η επιστροφή της στα κορτ της Μελβούρνης θα γίνει προκειμένου να... ξεσκουριάσει.

«Σίγουρα θα είναι πολύ περισσότερα τουρνουά από όσα συνήθιζα να παίζω, κάποιοι άνθρωποι θα είναι ευχαριστημένοι με αυτό. Δεν ξέρω πώς θα πάει το ξεκίνημα της σεζόν για μένα, δεν ξέρω το επίπεδο, οπότε θέλω να το πάω χαλαρά. Θα προσπαθήσω τουλάχιστον να έχω ένα καλό φινάλε στη χρονιά», ανέφερε η Ναόμι Οσάκα.

Η τενίστρια από την Ιαπωνία γνωστοποίησε την εγκυμοσύνη της τον Ιανουάριο του 2023. «Τα τελευταία χρόνια, ήταν, το λιγότερο, συναρπαστικά. Μέσα από αυτά όμως, ανακάλυψα πως οι πιο δύσκολες στιγμές της ζωής σου, μπορούν να είναι ταυτόχρονα και οι πιο ευχάριστες.

Αυτοί οι λίγοι μήνες μακριά από το τένις, με έχουν κάνει να ξανααγαπήσω και να ξαναευχαριστηθώ, το άθλημα στο οποίο αφιέρωσα τη ζωή μου. Κατάλαβα, πως η ζωή είναι πολύ μικρή και πως δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητη, η κάθε στιγμή.

Κάθε μέρα, είναι μια ευλογία και μια νέα περιπέτεια. Ξέρω ότι έχω να ασχοληθώ με πάρα πολλά πράγματα στο μέλλον. Ένα από αυτά, είναι ότι θέλω να με βλέπει το παιδί μου από την τηλεόραση να παίζω τένις και να λέει στους φίλους του: ‘Αυτή είναι η μαμά μου’.

Το 2023, θα είναι μια χρονιά από την οποία πρέπει να πάρω πολλά μαθήματα και ελπίζω να σας ξαναδώ στα courts, από την επόμενη σεζόν, μιας και σκοπεύω να βρεθώ στο Αυστραλιανό Όπεν 2024», ανέφερε στην ανάρτησή της όταν αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της η Ναόμι Οσάκα.

Η τενίστρια από την Ιαπωνία έχει κατακτήσει τέσσερα Grand Slam στην καριέρα της.