Με φόρα από το Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τρίτο γύρο της Βαρκελώνης
i

© Intime

Με φόρα από το Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τρίτο γύρο της Βαρκελώνης

Πηνελόπη Παπαδήμου 20:58 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:24 - 17.04.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε σε straight sets τον Σεμπάστιαν Όφνερ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά της Βαρκελώνης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά της Βαρκελώνης. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε 6-4, 7-5 του Σεμπάστιαν Όφνερ και έκλεισε θέση για τους 16 καλύτερους της διοργάνωσης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του τουρνουά του Μόντε Κάρλο, συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει το απόλυτο με επτά νίκες στο χώμα τη φετινή πιστοποιώντας την καλή αγωνιστική του κατάσταση. Κόντρα στον Όφνερ, ο Τσιτσιπάς ζορίστηκε αλλά είχε την ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία και έφτασε στη νίκη.

Στον τρίτο γύρο της Βαρκελώνης ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ρομπέρτο Καρμπάγες Μπαένα. Ο Ισπανός, Νο.72 της παγκόσμιας κατάταξης έκανε την έκπληξη και επικράτησε με 7-6(4), 6-4 του Ιταλού Λορέντζο Μουσέτι, που είναι στο Νο.24 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετράει δύο νίκες κόντρα στον Ισπανό στις δύο αναμετρήσεις που έχουν δώσει κατά παρελθόν, αμφότερες στο χώμα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 6-7(2), 6-2, 7-6(3) στα προημιτελικά του τουρνουά του Εστορίλ το 2018. Οι δύο τενίστες τέθηκαν αντιμέτωποι στον δεύτερο γύρο του Roland Garros. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 6-3, 7-6(4), 6-2 και πήρε την πρόκριση.

Οδηγός της Formula 1 είδε τον Τσιτσιπά παρέα με πρώην σύντροφο άσου της Μπαρτσελόνα
SPORT+

19:37 - 15.04.2024

Οδηγός της Formula 1 είδε τον Τσιτσιπά παρέα με πρώην σύντροφο άσου της Μπαρτσελόνα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Κάσπερ Ρουντ υπό το βλέμμα του οδηγού της Formula 1 Λάντο Νόρις, ο οποίος είχε δίπλα του το μοντέλο Μάγκι Κορσέιρο, την πρώην σύντροφο του άσου της Μπαρτσελόνα Ζοάο Φέλιξ.

Οι δύο τενίστες ξεκίνησαν τον αγώνα με ένα μπρέικ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «έσπασε» για δεύτερη φορά το σερβίς του αντιπάλου του και προηγήθηκε με 5-3 στο πρώτο σετ. Ο Όφνερ άντεξε την πίεση και μείωσε με love service game, όμως ο Τσιτσιπάς είχε τις μπάλες στα χέρια για το 6-4 και το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε πρώτος σε μπρέικ, αλλά ο Αυστριακός είχε άμεση απάντηση. Ο Όφνερ «έσπασε» για δεύτερη φορά το σερβίς του Έλληνα τενίστα και προηγήθηκε 5-3 έχοντας την ευκαιρία να κλείσει το δεύτερο σετ στο σερβίς του. Σε εκείνο το σημείο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε τρομερή αντίδραση. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε τέσσερα γκέιμ στη σειρά, έκανε δύο μπρέικ και έκλεισε τον αγώνα στο δικό του σερβίς.

Tags: