Σάκκαρη: «Δεν θα αργήσει ένας μεγάλος τίτλος»

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Σάκκαρη: «Δεν θα αργήσει ένας μεγάλος τίτλος»

Γεμάτη αυτοπεποίθηση εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη πριν την πρεμιέρα της στο τουρνουά του Μόντρεαλ.

Σίγουρη ότι ένας μεγάλος τίτλος δεν θα αργήσει να έρθει εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κάνει πρεμιέρα στο τουρνουά του Μόντρεαλ απέναντι στην Αμερικανίδα Ντανιέλ Κόλινς και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα πανηγυρίσει σύντομα έναν τίτλο.

«Νομίζω ότι ήταν τελικά καλό που αποκλείστηκα νωρίς από το Wimbledon. Είχα αρκετό χρόνο για να προπονηθώ και να επιστρέψω στο επιθετικό μου παιχνίδι. Νομίζω ότι είναι προφανές ότι για να κερδίσω αυτές τις παίκτριες που ήταν σε καλή φόρμα, την περασμένη εβδομάδα ήταν κάτι τεράστιο για μένα», ανέφερε η Μαρία Σάκκαρη.

«Δεν θέλω να πω πολλά, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι ήταν ένα σημείο καμπής για μένα καθώς δεν ένιωθα αρκετά καλά στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, αλλά και την περασμένη. Αλλά την ίδια στιγμή νιώθω καλά με τον εαυτό μου και πάλι είμαι χαρούμενη», πρόσθεσε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια.

Η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε και στην ήττα της από την Κόκο Γκοφ στον τελικό του τουρνουά της Ουάσινγκτον. «Ξέρω ότι θέλω πραγματικά να κερδίσω έναν μεγάλο τίτλο. Ξέρω ότι έρχεται. Πάντα το λέω, δεν με νοιάζει που ο κόσμος με κοροϊδεύει επειδή χάνω στους ημιτελικούς ή στους τελικούς, δεν δίνω πια σημασία, ξέρω ότι αυτός ο τίτλος θα έρθει», ανέφερε η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια.

«Μπορεί να είναι μεγαλύτερος τίτλος από αυτόν την περασμένη εβδομάδα. Θα επικεντρωθώ σε αυτό που έκανα καλά στην Ουάσιγκτον, το οποίο λειτούργησε πολύ καλά, δηλαδή την επιθετικότητά μου και την καλή μου κατάσταση. Είμαι ακόμα μέσα στο Top-10 του κόσμου κι αυτό βοηθάει πολύ. Ανυπομονώ να παίξω στο τουρνουά. 

Δεν άντεξε και λύγισε την ώρα των δηλώσεών της η Σάκκαρη: «Πριν από έναν μήνα δεν περίμενα ότι θα είμαι εδώ» (vid)
ΤΕΝΙΣ

23:55 - 06.08.2023

Δεν άντεξε και λύγισε την ώρα των δηλώσεών της η Σάκκαρη: «Πριν από έναν μήνα δεν περίμενα ότι θα είμαι εδώ» (vid)

Συγκίνησε η Μαρία Σάκκαρη! Η Ελληνίδα τενίστρια στις δηλώσεις της μετά την ήττα στον τελικό από την Κόκο Γκοφ, παραδέχθηκε ότι πριν από έναν μήνα δεν περίμενε ότι σήμερα θα έφτανε σε έναν τελικό.

Κατάφερα να φτάσω στο Νο3 του κόσμου, αλλά το να είμαι Νο3, Νο4, Νο5, Νο6, Νο7 δεν κάνει τη μεγάλη διαφορά. Σημαίνει ότι είμαι καλή παίκτρια και ακόμα κι αν πάω κάτω από την 10άδα θα παραμείνω πολύ καλή παίκτρια. Δεν αλλάζει κάτι. Η μόνη διαφορά είναι για τις κληρώσεις ή για κάποια άλλα πλεονεκτήματα στα τουρνουά. Δεν έχω καθόλου εμμονή με την κατάταξη. 

Φυσικά και θέλω να είμαι στο Νο1 του κόσμου, αλλά ταυτόχρονα αν έχω κάνει το σωστό θα επιστρέψω στο επίπεδο που ήμουν», κατέληξε η Μαρία Σάκκαρη.