Με φανέλα του Μεξικού η Σάκκαρη: «Ελπίζω να μην τσαντιστούν στην Ελλάδα» (vids)
i

printscreen

Με φανέλα του Μεξικού η Σάκκαρη: «Ελπίζω να μην τσαντιστούν στην Ελλάδα» (vids)

Μετά την νίκη κόντρα στην Εμιλιάνα Αράνγκο η Μαρία Σάκκαρη έκανε δηλώσεις φορώντας τη φανέλα του Μεξικού.

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε την νίκη κόντρα στην Εμιλιάνα Αράνγκο με 2-0 σετ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα, όπου θα αναμετρηθεί με την Καρολίν Γκαρσία (Νο.11 της παγκόσμιας κατάταξης). 

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια έκανε δηλώσεις στο court μετά τον αγώνα, φορώντας φανέλα της εθνικής Μεξικού, η οποία μάλιστα πίσω είχε το όνομά της. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη:

Για το ματς με την Αράνγκο: «Μέρα με τη μέρα μεγαλώνει η αυτοπεποίθησή μου και γίνομαι καλύτερη. Είχε λίγο αέρα σήμερα και ήταν επικίνδυνο, συν ότι δεν ήξερα την αντίπαλό μου. Αυτό κρύβει παγίδες γιατί και αυτή δεν έχει τίποτε να χάσει και παίζει επιθετικά. Έπαιξε εξαιρετικά και της αξίζουν συγχαρητήρια». 

Για την Καρολίν Γκαρσία: «Δύσκολο ματς. Και οι δύο τα τελευταία χρόνια παίζουμε σε υψηλό επίπεδο. Είναι εκπληκτικός άνθρωπος και παίκτρια. Μου αρέσουν αυτές οι προκλήσεις». 

Για τη φανέλα της εθνικής Μεξικού: «Θα είναι τρομερή η ατμόσφαιρα και μακάρι να βάλω και άλλη μία φανέλα του Μεξικού. Ελπίζω να μην μου θυμώσουν στην Ελλάδα. Ας πούμε ότι το Μεξικό είναι η πατρίδα μου στην Αμερική».

Θυμίζουμε ότι η Μαρία Σάκκαρη μετά την νίκη κόντρα στην Στορμ Χάντερ και την πρόκριση στις «16» της Γουαδαλαχάρα είχει δηλώσει: «Δεν θα μπορούσα να ζητήσω ένα καλύτερο μέρος για να έρθω και να ξεπεράσω τους φόβους μου, τις αμφιβολίες μου και τα δύσκολα συναισθήματά μου. Πριν το ματς ήμουν ενθουσιασμένη που επέστρεφα στο court. Νιώθω σα να είναι τουρνουά της χώρας μου, δεν κάνω πλάκα. Μακάρι να είχαμε τουρνουά στην πατρίδα μου, αλλά ίσως μπορώ να πάρω την υπηκοότητα, να είμαι Ελληνίδα και Μεξικανή. Είναι απίστευτο που έρχομαι εδώ κάθε χρόνο και ζω αυτό. Είναι συγκλονιστικό». 

Tags: