Σάκκαρη: «Ενθουσιασμένη που επέστρεψα στο δεύτερο σπίτι μου»

Μαρία Σάκκαρη

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Σάκκαρη: «Ενθουσιασμένη που επέστρεψα στο δεύτερο σπίτι μου»

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στο The Tennis Letter κι εξέφρασε για μία ακόμη φορά την αγάπη της για το Μεξικό.

Η Μαρία Σάκκαρη θα ξεκινήσει τις «μάχες» της στα WTA Finals τα ξημερώματα της Δευτέρας (30/10), όταν και θα αντιμετωπίσει το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Αρίνα Σαμπαλένκα. 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία θα αγωνιστεί για τρίτη φορά στη διοργάνωση. είναι ενθουσιασμένη που επέστρεψε στο Μεξικό, λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του μεγαλύτερου τίτλου της καριέρας της στη Γουαδαλαχάρα.

«Είναι εκπληκτικό που επέστρεψα στο Μεξικό και που θα αγωνιστώ μπροστά στους Μεξικανούς φαν μου, στο δεύτερο σπίτι μου. Προφανώς δεν με χαροποίησε καθόλου που η Καρολίνα (Μούχοβα) ήταν τραυματίας (σ.σ. η Μαρία ήταν η πρώτη αναπληρωματική του τουρνουά), αλλά την ίδια στιγμή ήμουν χαρούμενη που θα επέστρεφα στο Μεξικό. Είμαι ενθουσιασμένη που ξεκινάμε. 

Εννοείται πως η Γουαδαλαχάρα μου έδωσε αυτοπεποίθηση», σχολίασε σχετικά η Μαρία. «Ξέρω πως ο κόσμος με αγαπάει εδώ, τον αγαπώ και εγώ, νιώθω πολύ άνετα εδώ. Πάντα απολαμβάνω τον χρόνο μου στο Μεξικό, μου αρέσει πολύ το φαγητό, ο κόσμος, έχω πολλούς φίλους εδώ, είμαι ενθουσιασμένη που θα τους δω και θα περάσω χρόνο μαζί τους. Είναι απλά υπέροχο που επέστρεψα», δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη μιλώντας στο The Tennis Letter. 

Tags: