Το απόγευμα της Πέμπτης θα αγωνιστεί η Σάκκαρη κόντρα στη Σάσνοβιτς

Μαρία Σάκκαρη

i

Μαρία Σάκκαρη ©Ιntime

Το απόγευμα της Πέμπτης θα αγωνιστεί η Σάκκαρη κόντρα στη Σάσνοβιτς

22:59 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:00 - 21.06.2023

Το απόγευμα της Πέμπτης θα γίνει ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη με την Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς στον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Βερολίνου.

Την πρόκρισή της στην προημιτελική φάση του τουρνουά του Βερολίνου για δεύτερη διαδοχική χρονιά διεκδικεί η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κοντράρεται με την Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς στη φάση των 16 της διοργάνωσης.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην πρεμιέρα της κόντρα στην Αλιζέ Κορνέρ. Το ματς της Σάκκαρη με την Λευκορωσίδα αντίπαλό της θα γίνει την Πέμπτη γύρω στις 18:00 το απόγευμα. Θα προηγηθούν οι αναμετρήσεις Αλεξαντρόβα-Γκοφ, Βοντρούσοβα-Νιμάιερ και Σαμπαλένκα-Κουντερμετόβα.

Αν η Μαρία Σάκκαρη περάσει στην οκτάδα, τότε θα αναμετρηθεί την Παρασκευή (23/6) με τη νικήτρια του αγώνα Βοντρούσοβα-Νιμάιερ. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια σημείωσε στις δηλώσεις της μετά την πρόκρισή της επί της Κορνέ ότι στόχος της είναι η πρόκριση στην τετράδα του τουρνουά.

«Ήταν δύσκολο, την περασμένη εβδομάδα δεν ήταν καλό ματς από πλευράς μου. Προσπάθησα αυτή τη φορά να κάνω διαφορετικά πράγματα και λειτούργησαν.

Η Αλιζέ είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, βγάζει πολλά χτυπήματα. Οι συνθήκες ήταν διαφορετικές σήμερα, είχε υγρασία, αργή αλλά χαμηλή αναπήδηση. Ήταν η πρώτη μου φορά φέτος στο κεντρικό γήπεδο και ήθελα να βρω ρυθμό, τα πήγα καλά», ανέφερε αρχικά η Ελληνίδα τενίστρια.

Όσον αφορά το πρώτο σετ που ξεκίνησε δυνατά αλλά εν τέλει δυσκολεύτηκε να το πάρει, η Μαρία Σάκκαρη τόνισε: «Δεν ήταν εύκολο, βοήθησε το ότι ήμουν μπροστά με δύο μπρέικ. Έχασα το πρώτο και έσωσα αρκετά μπρέικ πόιντ στο τελευταίο γκέιμ, έδειξα δύναμη και καλό επίπεδο σε αυτό το σημείο».

«Ο στόχος είναι να φτάσω τουλάχιστον στα ημιτελικά όπως πέρυσι. Το απόλαυσα τότε και τώρα υπάρχουν πολλές βελτιώσεις, που το κάνουν ένα από τα καλύτερα τουρνουά της σεζόν. Έχουμε καλό καιρό πλέον, η πόλη είναι εκπληκτική, καλό φαγητό, τι άλλο να ζητήσεις;», σημείωσε για τον στόχο της στο τουρνουά.