Σάκκαρη: «Το να είμαι χαρούμενη με κάνει να παίζω καλά»

Σάκκαρη: «Το να είμαι χαρούμενη με κάνει να παίζω καλά»

Sportal newsroom 13:51 - 29.09.2023

Στη σημασία που έχει να απολαμβάνει το παιχνίδι της στάθηκε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της κόντρα στην Καρολίν Γκαρσιά.

Σε εντυπωσιακή κατάσταση είναι η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επιβλήθηκε με 6-2, 6-2 της Καρολίν Γκαρσιά και προκρίθηκε στην τετράδα του τουρνουά του Τόκιο.

Στις on court δηλώσεις της μετά την πρόκριση, η Μαρία Σάκκαρη εμφανίστηκε χαμογελαστή. Όπως τόνισε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έχει σημασία ότι είναι χαρούμενη, γι' αυτό παίζει καλά.

«Το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, το να είμαι χαρούμενη και να χαμογελάω στο κορτ με κάνει να παίζω καλά. Απολαμβάνω τον χρόνο μου στο γήπεδο. Προφανώς υπάρχει μια μεγάλη διαδικασία από πίσω για να βγει αυτό στο court, αλλά νιώθω πως όσο πιο χαρούμενη και χαμογελαστή είμαι στο court, τόσο καλύτερα θα παίζω. Αγαπώ την Ιαπωνία και ήθελα πολύ να παίξω καλά εδώ, πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής», είπε η Σάκκαρη στις δηλώσεις μετά τη νίκη της επί της Γκαρσιά.

Ήταν η 3η διαδοχική νίκη της επί της Γαλλίδας και η δεύτερη τις τελευταίες 8 ημέρες. Η Μαρία Σάκκαρη σημείωσε ότι δεν άλλαξε κάτι στην τακτική της, από το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Γκαρσιά στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα.

Συγκλονίζει η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στο Sportal.gr: «Τα παιδιά στη Ρουμανία, αν δεν υιοθετούνταν, δίνονταν  ως αντάλλαγμα»
SPORTAL ORIGINALS

10:45 - 29.09.2023

Συγκλονίζει η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στο Sportal.gr: «Τα παιδιά στη Ρουμανία, αν δεν υιοθετούνταν, δίνονταν ως αντάλλαγμα»

Η ολυμπιονίκης της κολύμβησης, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, με την …περίεργη, όπως η ίδια την χαρακτηρίζει, ιδιοσυγκρασία της, μιλά στο sportal.gr και το #equalvoice για την δύσκολη ζωή της, για το πως ζει το παρόν, για το μέλλον που ονειρεύεται και σοκάρει αποκαλύπτοντας την τραγική τύχη των παιδιών στη Ρουμανία.

«Ακολούθησα το ίδιο πλάνο παιχνιδιού με την προηγούμενη εβδομάδα. Προφανώς δεν είναι εύκολο όταν αντιμετωπίζεις την ίδια παίκτρια 2 φορές μέσα σε λίγες ημέρες. Η Caroline είναι εκπληκτική παίκτρια και είναι πάντα δύσκολο να την αντιμετωπίζεις. Σήμερα έπαιξα πάρα πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στα ημιτελικά», σχολίασε η Σάκκαρη.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του τουρνουά του Τόκιο την Τζέσικα Πεγκούλα.