Ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τον πατέρα του: «Είναι εδώ για να μείνει, δεν σκοπεύω να τον αλλάξω» (vid)

Στέφανος και Απόστολος Τσιτσιπάς

i

© Photo by Alexander Scheuber/Getty Images for matchmakers

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τον πατέρα του: «Είναι εδώ για να μείνει, δεν σκοπεύω να τον αλλάξω» (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκαθάρισε ότι ο πατέρας του, Απόστολος, θα είναι πάντα μέλος της ομάδας του.

Για το ζήτημα της συνεργασίας με τον πατέρα του τοποθετήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών έκανε ένα διάλειμμα από τις προπονήσεις του στη Σανγκάη και μίλησε στο Tennis TV για ξεκαθάρισε ότι ο πατέρα του, Απόστολος θα είναι πάντα μέλος της ομάδας του, ενώ είπε ότι ο Μαρκ Φιλιππούσης δεν είναι, πλέον, στο τιμ του.

«Ο πατέρας μου ήταν πάντα δίπλα μου», είπε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, που μετά από ένα διάλειμμα μερικών εβδομάδων, έχει ξανά μαζί του τον Απόστολο. «Ακόμα και όταν δεν ήταν εκεί και ο κόσμος δεν τον έβλεπε, ήταν στο πλευρό μου ηλεκτρονικά. Είναι εδώ για να μείνει, δεν έχω πρόθεση να τον αλλάξω ποτέ ή να τον σπρώξω μακριά. Ο κόσμος θα προσπαθεί πάντα να δημιουργεί φήμες ή να καταστρέφει αυτό που έχεις με κάποιον που είναι πολύ κοντά σου με κάθε τρόπο. Είναι κάποιος που δεν γίνεται να αποκλειστεί», συμπλήρωσε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

Στη συνέχεια μίλησε για τη συνεργασία με τον Μαρκ Φιλιππούση. «Ο Μαρκ Φιλιππούσης δεν είναι πια μέλος της ομάδας. Ήθελα να δοκιμάσω με έναν προπονητή και να δω πώς θα δουλέψει. Ήταν λίγο ασυντόνιστο. Χωρίς την παρουσία του πατέρα μου ένιωσα ότι έχανα μέρος της ταυτότητάς μου ως παίκτη. Δεν μπόρεσα να προσαρμοστώ στους νέους τρόπους ή μεθόδους του Μαρκ, τον οποίο θαύμαζα και μου άρεσε πολύ να βλέπω στην τηλεόραση όταν ήμουν μικρότερος», είπε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Μαρκ Φιλιππούση μετά το τέλος της πορείας του στο US Open, που είχε φτάσει μέχρι τον δεύτερο γύρο. Οι δύο άνδρες είχαν δουλέψει μαζί για σχεδόν έναν μήνα.

O Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Μαρκ Φιλιππούση αφού, όπως φαίνεται, οι δυο τους είχαν θέματα προσαρμογής. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ταξίδεψε στην Ασία με τον πατέρα του.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο Sportal: «Καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος “πεθαίνει” για τον Παναθηναϊκό – Είμαι εδώ για να γίνω ένας από αυτούς»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

11:15 - 04.10.2023

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο Sportal: «Καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος “πεθαίνει” για τον Παναθηναϊκό – Είμαι εδώ για να γίνω ένας από αυτούς»

Μεγάλη συνέντευξη του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο Sportal για τους λόγους που επέλεξε τον Παναθηναϊκό, το ντέρμπι της EuroLeague με τον Ολυμπιακό και τον λόγο που δηλώνει οπαδός της ομάδας

Στο τουρνουά του Πεκίνου αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από τον Τζάρι. Αυτή την περίοδο, ο 25χρονος τενίστας είναι στη Σανγκάη για το προτελευταίο Masters της σεζόν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει περάσει με μπάι στον δεύτερο γύρο. Ο πρώτος του αντίπαλος θα προκύψει από το ματς ανάμεσα στον Λάσλο Τζέρε και τον Ρίνκι Χιτζικάτα.