Το απόγευμα της Πέμπτης η πρεμιέρα του Τσιτσιπά στο τουρνουά της Στουτγκάρδης

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

©Intime

Το απόγευμα της Πέμπτης η πρεμιέρα του Τσιτσιπά στο τουρνουά της Στουτγκάρδης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αναμετρηθεί με τον Ρισάρ Γκασκέ στο τουρνουά της Στουτγκάρδης το απόγευμα της Πέμπτης.

Το απόγευμα της Πέμπτης θα κάνει πρεμιέρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο τουρνουά της Στουτγκάρδης. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας κοντράρεται με τον Ρισάρ Γκασκέ στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Το head to head είναι μοιρασμένο με τους δύο τενίστες να έχουν από μία νίκη. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επρόκειτο να κοντραριστεί με τον Γάλλο στο τουρνουά του Μαϊάμι αλλά ο Γκασκέ αποσύρθηκε πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Γκασκέ θα ξεκινήσει περίπου στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης. Ο νικητής αυτού του αγώνα θα παίξει στα προημιτελικά με Γιαν Λέναρντ Στρουφ ή Τόμι Πολ.

Με το τουρνουά της Στουτγκάρδης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανοίγει την αυλαία των αγώνων του στο γρασίδι. Στη διοργάνωση συμμετέχουν μεταξύ άλλων, οι Τέιλορ Φριτζ, Φράνσις Τιάφοου και Χούμπερτ Χούρκατς.

Μετά τη Στουτγκάρδη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο Χάλε (19-25/6), ενώ θα λάβει μέρος και στο τουρνουά επίδειξης The Boodles, που θα γίνει την εβδομάδα πριν το βρετανικό σλαμ (27/6-1/7). Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Roland Garros, όπου και αποκλείστηκε από τον Κάρλος Αλκαράθ.

Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζεται χωρίς τον Μαρκ Φιλιππούση στο πλευρό του. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είχε μιλήσει για το φινάλε της συνεργασίας του με τον προπονητή του. 

«Ήταν μία κοινή απόφαση. Περάσαμε αμέτρητες ώρες μιλώντας στο τηλέφωνο τις τελευταίες εβδομάδες. Ποτέ δεν είναι εύκολο να έχεις δύο προπονητές (σ.σ, ο πρώτος προπονητής του είναι ο πατέρας του, Απόστολος) στο γήπεδο. Ξέρω ότι είναι εκεί για να βοηθήσουν με τον καλύτερο τρόπο που μπορούν. Αλλά κάποιες φορές μπορεί να σε κουράσει το να έχεις δύο ανθρώπους να σου δίνουν συμβουλές. Είμαι σε μία φάση στην καριέρα μου όπου χρειάζομαι έναν προπονητή που μπορεί να μου παρέχει όλες τις πληροφορίες, την ανάλυση, όλα τα πράγματα που πρέπει να βελτιώσω στο παιχνίδι», είχε δηλώσει σχετικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.