Προπονήθηκαν μαζί Τσιτσιπάς και Μπαντόσα

Προπονήθηκαν μαζί Τσιτσιπάς και Μπαντόσα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα προπονήθηκαν μαζί στην Ντόχα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στην Ντόχα προκειμένου να στηρίξει την αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα. Η Ισπανίδα τενίστρια επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό που την ταλαιπώρησε στο 1000άρι τουρνουά της πρωτεύουσας του Κατάρ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ακολούθησε τη σύντροφό του στην Ντόχα αφού αυτή την εβδομάδα δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας παρακολούθησε, μάλιστα, από κοντά στον αγώνα της Μπαντόσα με την Άσλεϊ Κρούγκερ. Ο Τσιτσιπάς είχε ένα μικρό ατύχημα αφού έπεσε από την καρέκλα του κατά τη διάρκεια του ματς.

Πριν από τον αγώνα της Μπαντόσα με την Κρούγκερ, ο Τσιτσιπάς προπονήθηκε με την αγαπημένη του. Ο επίσημος λογαριασμός της WTA ανέβασε το σχετικό βίντεο και οι δύο τενίστες ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί.

«Ήταν σημαντικό κομμάτι της χρονιάς μου και μου έφερε πολλή χαρά και αυτοπεποίθηση στην καθημερινή ζωή μου. Είναι σημαντικό στήριγμα, έχω χτίσει εξαιρετική σχέση μαζί της. Είναι ο Νο.1 φαν μου κι εγώ είμαι ο Νο.1 δικός της, σπρώχνουμε ο ένας τον άλλο. Θα ήθελα να δω τους Έλληνες να την υποστηρίζουν. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ισπανική κοινότητα στην Αυστραλία, οπότε αν δείτε την Πάουλα, φροντίστε να την στηρίξετε, και δείξτε της την αγάπη που δείχνετε σε εμένα», είχε πει για την Πάουλα Μπαντόσα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Στέφανος Τσιτσιπάς.