Πρεμιέρα για Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο Wimbledon

Πρεμιέρα για Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο Wimbledon

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα κάνουν πρεμιέρα σήμερα (4/7) στο φετινό Wimbledon, με στόχο να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Την πρεμιέρα τους στο φετινό Wimbledon είναι έτοιμοι να κάνουν σήμερα (4/7) ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη. 

Οι δύο τενίστες ρίχνονται στη μάχη για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, έχοντας ως μοναδικό στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Wimbledon

Πρώτος θα ξεκινήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δεν θα έχει και εύκολο έργο απέναντι στον Ντόμινικ Τιμ, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Court 2 στο Wimbledon. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας κάνει πρεμιέρα στο βρετανικό major απέναντι στο άλλοτε Νο.3 του κόσμου. 

Ο Αυστριακός είναι μακριά από τον καλό του εαυτό, αλλά είναι πάντα ένας επικίνδυνος αντίπαλος για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση, στον επόμενο γύρο ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Πένιστον-Μάρεϊ.

Η εκθαμβωτική Ρέιτσελ Στάλμαν υποστηρίζει τον Κάρλος Αλκαράθ ως ισχυρό υποψήφιο για τον τίτλο του Wimbledon (pics)
ΤΕΝΙΣ

10:15 - 03.07.2023

Η εκθαμβωτική Ρέιτσελ Στάλμαν υποστηρίζει τον Κάρλος Αλκαράθ ως ισχυρό υποψήφιο για τον τίτλο του Wimbledon (pics)

Η influencer του τένις, Ρέιτσελ Στάλμαν εξέφρασε την υποστήριξή της στην προσπάθεια του Κάρλος Αλκαράθ για τον τίτλο του Wimbledon, τονίζοντας την πρόσφατη επιτυχία και την αυτοπεποίθησή του.

Λίγο αργότερα, θα παίξει η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Ουκρανή Μάρτα Κόστιουκ. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έχει δύσκολο έργο ενώ αν προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Άλισον Ρισκ - Πάουλα Μπαντόσα

Η Σάκκαρη θα παίξει στο Court 3 μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του Τζορτζ Λοφχάγκεν με τον Χόλγκερ Ρούνε. Η αναμέτρηση της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας θα ξεκινήσεις γύρω στις 15:30 με 16:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.