Τζούρασεκ: «Καλό το αποτέλεσμα, χρειαζόμαστε γρήγορα βελτίωση»
i

©arisfc

Τζούρασεκ: «Καλό το αποτέλεσμα, χρειαζόμαστε γρήγορα βελτίωση»

Αλέξης Σαββόπουλος 10:12 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:13 - 28.07.2023

Τι δήλωσε ο Κροάτης μέσος μετά το πρώτο παιχνίδι με την Αραράτ και γιατί επισήμανε την ανάγκη να βελτιώσει άμεσα την απόδοσή του ο Άρης.

Στην παραδοχή ότι η απόδοση του Άρη δεν ήταν η αναμενόμενη αλλά το αποτέλεσμα καθόλου άσχημο, προχώρησε ο Νέβεν Τζούρασεκ, σε δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Αραράτ: «Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι, το αποτέλεσμα δεν είναι κακό, αν και ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Πλέον έχουμε το αβαντάζ ότι η ρεβάνς είναι στην έδρα μας και θα έχουμε τη βοήθεια των φιλάθλων μας και εκεί θα κοιτάξουμε να τελειώσουμε την υπόθεση της πρόκρισης. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν παίξαμε όσο καλά περιμέναμε κι έπρεπε» τόνισε και υπογράμμισε ότι: «προσωπικά έπαιξα 25 λεπτά και προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου και όλοι κοιτάζουμε τη ρεβάνς».

Ο Κροάτης παραδέχθηκε ακόμη ότι η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση: «Είναι το διάστημα προετοιμασίας, είναι μια δύσκολη περίοδος, δώσαμε το πρώτο παιχνίδι, υπάρχουν νέοι παίκτες, όπως και εγώ θέλουμε βελτίωση και μάλιστα γρήγορα για να πάρουμε αυτά που θέλουμε, ειδικά την άλλη βδομάδα για την πρόκριση».

Καταλήγοντας τόνισε ότι: «Ασφαλώς και πρέπει να δείξουμε βελτίωση, αν και σε μια τέτοια εποχή πάντα υπάρχουν δυσκολίες… Η όποια ποιοτική δυσκολία έχει να κάνει και με την έδρα του αγώνα, εμείς έχουμε να παίξουμε στην έδρα μας και με την παρουσία του κόσμου μας θα κοιτάξουμε να είμαστε καλύτεροι και να πάρουμε την πρόκριση».