Το Μαρούσι ανανεώνει Βετούλα-Ραντούλιτσα!
i

©InTime

Το Μαρούσι ανανεώνει Βετούλα-Ραντούλιτσα!

Γιάννης Πάλλας 19:19 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:25 - 17.05.2024

Το Μαρούσι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τη Stoiximan Basket League και θα προχωρήσει άμεσα στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Βετούλα και τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα

Η χρονιά τελείωσε για το Μαρούσι και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει για την ομάδα των «βορείων προαστίων». Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Βετούλα είναι το πρώτο πράγμα που θα πράξει η διοίκηση του Δήμου Στασινόπουλου, αναφορικά με τη νέα σεζόν. Ο έμπειρος τεχνικός έκανε καλή δουλειά και άφησε το στίγμα του στην ομάδα.

Γι’ αυτό και οι ιθύνοντες του Αμαρουσίου θα ξεκινήσουν από εκείνον τις ανανεώσεις συμβολαίων, όσον αφορά τη νέα χρονιά.

Ο επόμενος που θα κληθεί για να ανανεώσει το συμβόλαιο του είναι ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Ο Σέρβος σέντερ ήταν εξαιρετικός όλη τη σεζόν και αποτελεί το θεμέλιο λίθο της πολύ καλής παρουσίας της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο Ραντούλιτσα με την πλούσια καριέρα σε 25 παιχνίδια της Stoiximan Basket League είχε σε 22.50 λεπτά συμμετοχής, 14,44 πόντους μέσο όρο 4,8 ριμπάουντ, 1.96 ασίστ και 4,4 κερδισμένα φάουλ ανά παιχνίδι.

Η παρουσία του καθόρισε το παιχνίδι της ομάδας από την αρχή ως το τέλος και γι’ αυτό σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο μοναδικός ίσως ξένος που θα παραμείνει στο ρόστερ και τη νέα σεζόν.

Πολύ δύσκολα κάποιος από τους υπόλοιπους ξένους αθλητές δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, όπως όλα δείχνουν.

Ο Νίκος Βετούλας άλλωστε βρήκε την ομάδα έτοιμη στο μεγαλύτερο ποσοστό και δεν χρειάστηκε παρά μόνο μικρές παρεμβάσεις για να γίνουν οι απαιτούμενες διορθωτικές κινήσεις.

Οριστικό: Χωρίς Παπανικολάου ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Η δωδεκάδα των «ερυθρολεύκων»
EUROLEAGUE

19:00 - 30.04.2024

Οριστικό: Χωρίς Παπανικολάου ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Η δωδεκάδα των «ερυθρολεύκων»

Οριστικά χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο Game 3 κόντρα στην Μπαρτσελόνα, καθώς παρά το γεγονός ότι ξεπέρασε την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε, κρίθηκε ανέτοιμος από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και δεν θα είναι στη 12άδα.

Τώρα είναι δεδομένο ότι θα θελήσει ο ίδιος να σχεδιάσει την ομάδα από την αρχή, αλλά σε κάθε περίπτωση ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα αποτελεί το σημείο αναφοράς για το Μαρούσι.