Με Μάντσεν η δωδεκάδα της ΑΕΚ με τη Λιμόζ
i

© Intime

Με Μάντσεν η δωδεκάδα της ΑΕΚ με τη Λιμόζ

Πάρης Τσελεπίδης • 19:14 - 07.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Αλεξάντερ Μάντσεν είναι στην αποστολή της ΑΕΚ και θα κάνει την επανεμφάνισή του στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής των ομίλων της φάσης των «16» του BCL, κόντρα στη Λιμόζ.

Ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ που στην προσπάθειά της να νικήσει τη Λιμόζ για την 3η αγωνιστική στον όμιλο της φάσης των «16» του BCL, θα ενισχυθεί από τον Αλεξάντερ Μάντσεν

Ο διεθνής Φινλανδός φόργουορντ ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε με τη μέση του έθεσε εαυτό στη διάθεση του προπονητή του. Η ΑΕΚ θα τον έχει στη δωδεκάδα της στον κομβικό αγώνα με τη Λιμόζ και ο Ηλίας Καντζούρης μπορεί να είναι ευτυχισμένος αφού θα έχει μια ακόμα λύση για τις μάχες μέσα στις δύο ρακέτες.

Ο Μάντσεν θα πρέπει να σημειωθεί ότι επιστρέφει σε παιχνίδι της ΑΕΚ και πάλι μετά τις 14 Ιανουαρίου. Και πάλι μετά από 24 μέρες όταν και είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στην Καρδίτσα για την Basket League και στη νίκη με 70-64.

Κι όσο για το Basketball Champions League το τελευταίο του παιχνίδι ήταν 4 μέρες νωρίτερα. Στις 10 Ιανουαρίου στο 85-82 επί της Τόφας στην Προύσα για το δεύτερο παιχνίδι των Play In όπου έγινε το 2-0 και ήρθε η πρόκριση για τον όμιλο των 16.

Η επανεμφάνιση του Μάντσεν μετά από 24 μέρες απουσίας του ισοδυναμεί πως ο Καντζούρης μπορεί πλέον να τον υπολογίζει και πάλι. Κι όχι μόνο για τα παιχνίδια που ακολουθούνε στο Basketball Champions League αλλά και για τις εγχώριες διοργανώσεις. Της Basket League και ακόμη περισσότερο για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί 16-19 του μήνα στο κλειστό Δύο Αοράκια του Ηρακλείου.