Παρακολουθεί τον Τζόρνταν Μόργκαν η ΑΕΚ

Παρακολουθεί τον Τζόρνταν Μόργκαν η ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 13:20 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 26.12.2023

Η ΑΕΚ ρίχνει το βάρος στην απόκτηση παίκτη για να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Μφιόντου Καμπενγκέλε και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η Ένωση παρακολουθεί την περίπτωση του Τζόρνταν Μόργκαν, που αγωνίζεται στην Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Η αποχώρηση του Μφιόντου Καμπενγκέλε, σε συνδυασμό με αυτή του Μπεν ΜάκΛεμορ, στο ξεκίνημα του μήνα, αλλά και τον τραυματισμό του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, που για τους επόμενους δύο μήνες θα τεθεί εκτός δράσης, δημιουργούν σημαντικά κενά στο ρόστερ της ΑΕΚ. Διότι αυτή τη στιγμή η ομάδα του Ζοάν Πλάθα έχει μείνει με τέσσερις ξένους ετοιμοπόλεμους (Τζάστιν Τίλμαν, Λάνγκστον Χολ, Τσέισον Ραντλ, Τζόρνταν ΜακΡέι).

Με αυτούς θα πορευτεί στο παιχνίδι με το Λαύριο, το ερχόμενο Σάββατο, ωστόσο στην ΑΕΚ το βάρος έχει πέσει στην ενίσχυση του ρόστερ. Αυτό γιατί ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, στις αρχές Ιανουαρίου, η Ένωση θέλει να έχει όχι έναν, αλλά δύο νέους παίκτες, έπειτα από τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί. Ήδη το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση γκαρντ, με έφεση στο σκοράρισμα, αλλά και στην απόκτηση ψηλού, για να καλυφθεί το κενό του Καμπενγκέλε.

Όσον αφορά την φροντ λάιν, μια περίπτωση που έχει πέσει στο τραπέζι και η ΑΕΚ έχει εκφράσει ενδιαφέρον είναι αυτή του Τζόρνταν Μόργκαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal. Πρόκειται για έναν δυναμικό σέντερ, που στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Κύμης στην Basket League και διακρίνεται για τα αθλητικά προσόντα του. Την φετινή σεζόν σε 16 παιχνίδια στην VTB League μετράει 6,2 πόντους, 4 ριμπάουντ και 53,5% στα δίποντα κατά μέσο όρο.

Φάκελος Καμπενγκέλε: Όλη η αλήθεια για το πως ήρθε το τέλος με την ΑΕΚ - Το επεισόδιο, τα ταξίδια, η Βενέτσια
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:50 - 26.12.2023

Φάκελος Καμπενγκέλε: Όλη η αλήθεια για το πως ήρθε το τέλος με την ΑΕΚ - Το επεισόδιο, τα ταξίδια, η Βενέτσια

Η ΑΕΚ έλυσε τη συνεργασία της με τον Μφιόντου Καμπενγκέλε και το Sportal καταγράφει όλα όσα συνέβησαν και οδηγήθηκαν οι δύο πλευρές στο «διαζύγιο» λίγο πριν το τέλος του 2023.

Η Ένωση έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Αμερικανό -με σλοβενικό διαβατήριο- σέντερ και μάλιστα έχει ήδη συλλέξει τις πρώτες πληροφορίες για την περίπτωσή του. Βέβαια η υπόθεση δεν είναι εύκολη, μιας και ο παίκτης στην παρούσα φάση δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του για τη συνέχεια της σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ έχει βγει στην αγορά για να πάρει δύο παίκτες που όχι απλώς θα είναι συμπληρωματικοί στο ρόστερ, αλλά θα μπουν και θα κάνουν τη διαφορά, έχοντας τον χαρακτήρα που θέλει η ομάδα.

Tags: