ΑΕΚ-Περιστέρι: Η... μισή «Ένωση» κόντρα στην ομάδα του Σπανούλη για μια θέση στον τελικό
i

ΑΕΚ - Περιστέρι/ ©Intime

ΑΕΚ-Περιστέρι: Η... μισή «Ένωση» κόντρα στην ομάδα του Σπανούλη για μια θέση στον τελικό

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:35 - 18.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 18.02.2023

Η ΑΕΚ και το Περιστέρι κοντράρονται στον πρώτο ημιτελικό του Final 8 Κυπέλλου Ελλάδας με στόχο το εισιτήριο για τον τελικό.

Η ΑΕΚ και το Περιστέρι bwin διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον πρώτο ημιτελικό του Final 8 Κυπέλλου Ελλάδας στα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο Κρήτης (18/2, 15:45) με στόχο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. 

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με δυσκολία του Πανιωνίου το απόγευμα της Πέμπτης (16/2) με 93-88 στην παράταση. Η «Ένωση» θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες κόντρα στους «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης»

Άλλη κλάση το Περιστέρι bwin, παρέσυρε τον ΠΑΟΚ και έκλεισε ραντεβού με την ΑΕΚ στον ημιτελικό!
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

21:18 - 16.02.2023

Άλλη κλάση το Περιστέρι bwin, παρέσυρε τον ΠΑΟΚ και έκλεισε ραντεβού με την ΑΕΚ στον ημιτελικό!

Ξεκίνησε... υποτονικά, αλλά το Περιστέρι βρήκε τον δρόμο του και τελικά νίκησε με άνεση (77-64) τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο προημιτελικό του Final 8. Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλης θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ με το βλέμμα στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Ηλίας Καντζούρης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ακίλ Μίτσελ, Αϊζέια Μάιλς, Άλεξ Μάντσεν, Δημήτρη Μαυροειδή και Αντώνη Κόνιαρη. Από την άλλη η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Θυμίζουμε πως το Περιστέρι έφθασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης μετά την νίκη με 77-64 επί του ΠΑΟΚ, συνδυάζοντας την με πειστική εμφάνιση. 

Η ΑΕΚ θέλει να φτάσει στον 13ο τελικό της ιστορίας της στον θεσμό και να κατακτήσει τον έκτο τίτλο της. Το Περιστέρι φτάνει για τρίτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά, μετά το 2004 και το 2020 και στόχος είναι να φτάσει για πρώτη φορά στον τελικό. Ο νικητής της αναμέτρησης θα βρει μπροστά του στον τελικό το νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Tags: