Έρχεται εβδομάδα... προπονητή στην ΑΕΚ

Ζοάν Πλάθα

Έρχεται εβδομάδα... προπονητή στην ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 20:32 - 09.06.2023

Στην ΑΕΚ το βάρος έχει πέσει στο θέμα του προπονητή, με τους ανθρώπους της ομάδας να εντείνουν τις προσπάθειες ώστε να βρεθεί ο «εκλεκτός» μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Η μεταγραφή του Μανώλη Χατζηδάκη, με συμβόλαιο 3 ετών ήταν μια κίνηση που έδειξε πολλά για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Η Ένωση ποντάρει πολλα στον ελληνικό κορμό της, τον οποίο πλέον απαρτίζουν οι Φλιώνης, Καράμπελας, Νετζήπογλου και Χατζηδάκης.

Ο σέντερ από την Λέρο επιστρέφει σε ένα γνώριμο περιβάλλον, όμως αυτή τη φορά τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά για τον ίδιο. Διότι θα είναι σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας, αλλά και παίκτης που θα δώσει «μάχες» κάτω από τα καλάθια. Όπως έκανε και κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, στον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Μαυροειδής «ανέκρινε» τον Χατζηδάκη: «Τιμή και δικαίωση η επιστροφή στην ΑΕΚ» (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:00 - 09.06.2023

Ο Μαυροειδής «ανέκρινε» τον Χατζηδάκη: «Τιμή και δικαίωση η επιστροφή στην ΑΕΚ» (vid)

O Μανώλης Χατζηδάκης επέστρεψε στην ΑΕΚ και ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδας, ο Δημήτρης Μαυροειδής, ήταν αυτός που τον... ανέκρινε, με τον διεθνή άσο να τονίζει πως είναι δικαίωση για τον ίδιο η επιστροφή στα κιτρινόμαυρα.

Πλέον, έπειτα και από το deal με τον 23χρονο άσο, το βάρος πέφτει αποκλειστικά στο θέμα του προπονητή. Το οποίο δεν αναμένεται να τραβήξει πολύ. Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί η υπόθεση προπονητή, με τους ανθρώπους της ομάδας να εξακολουθούν να δίνουν βάση στην ξένη αγορά.

Το όνομα του Ζοάν Πλάθα παραμένει στο κάδρο, ως ένας εκ των πρώτων στόχων, την ώρα που στην Ένωση βρίσκονται σε επαφές και με δύο ακόμα προπονητές από το εξωτερικό. Ανάμεσα σε αυτούς δεν βρίσκεται ο Νέναντ Τσάνακ, αν και δημοσιεύματα από τη Λιθουανία τον «συνέδεσαν» με την ΑΕΚ, καθώς ο 47χρονος προπονητής είναι το πρώτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τουρκ Τέλεκομ και η υπόθεσή του αναμένεται να ολοκληρωθεί θετικά τις επόμενες μέρες.

Η ενίσχυση του ελληνικού κορμού άλλωστε, με τις προσθήκες των Καράμπελα, Νετζήπογλου και Χατζηδάκη ήταν ξεχωριστές από την υπόθεση προπονητή, καθώς η ελληνική αγορά είναι συγκεκριμένη και στην ΑΕΚ ήθελαν να κινηθούν έγκαιρα προκειμένου να κλείσουν παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα ουσιαστικά και σε βάθος χρόνο.

Πλέον η υπόθεση προπονητή παραμένει σε πρώτο πλάνο για την ΑΕΚ, ωστόσο αυτή δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας θα έχει εντοπιστεί ο προπονητής που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης.

Tags: