Επανένωση στην Κωνσταντινούπολη - Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε αγκαλιά με τον Πολονάρα (vid)

Επανένωση στην Κωνσταντινούπολη - Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε αγκαλιά με τον Πολονάρα (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:45 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:53 - 25.01.2024

H Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια (25/1) για την 23η αγωνιστική της EuroLeague και στο Sinan Erdem Dome επέστρεψε ο αγαπημένος Ακίλ Πολονάρα, λίγους μήνες μετά την έναρξη της περιπέτεια της υγείας τους και το χειρουργείο αφαίρεσης όγκου.

Στην Τουρκία δεν παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε την πορεία του την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2022-23) και τελικά την ολοκλήρωσε στο Κάουνας με την Ζαλγκιρις

Παρόλα αυτά, τους μήνες που ο Ακίλ Πολονάρα κατοικούσε στην Κωνσταντινούπολη, έκανε πολλούς φίλους και παρά την επιστροφή του στην Ιταλία, αυτή τη φορά για την Βίρτους Μπολόνια, δεν τον ξεχνούν οι τέως συμπαίκτες του και οι προπονητές του. 

Μάλιστα, η παρουσία του -εδώ και μερικές ώρες- στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε ήταν επιφορτισμένη με έντονα συναισθήματα. Αυτά που προέκυψαν από ανιδιοτελής ανθρώπινους λόγους. Βλέπετε, ο 32χρονος φόργουορντ, πριν από μερικούς μήνες διεγνώσθη με όγκο στους όρχεις, έκανε επέμβαση, θεραπείες και εδώ και κάποιες βδομάδες έχει επιστρέψει στην ενεργό δράση. 

Το βράδυ της Πέμπτης (25/1) θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί ως αντίπαλος της προηγούμενης ομάδας του και κυρίως του παρουσιάστηκε η ευκαιρία να συναντήσει κάποια αγαπημένα πρόσωπα. Τον Μάρκο Γκούντουριτς για παράδειγμα, με τον οποίο έκαναν στενή παρέα, τον Μελίχ Μαχμούτογλου, τον Χαζέρ Σεχμούς, αλλά και όλους τους μέχρι πρόσφατα συνεργάτες του. 

Γενικά, ο Πολονάρα έχει δεχθεί... αγάπη από όλη την κοινότητα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ενώ και στην Μπολόνια, φίλαθλοι και κάτοικοι όπως και όποτε μπορούν του δείχνουν την στήριξή τους στον αγώνα του... 

Μισές ομάδες Ολυμπιακός και Ρεάλ - Χωρίς Ταβάρες, Γιουλ και δύο αμφίβολοι για τη Βασίλισσα
EUROLEAGUE

12:50 - 25.01.2024

Μισές ομάδες Ολυμπιακός και Ρεάλ - Χωρίς Ταβάρες, Γιουλ και δύο αμφίβολοι για τη Βασίλισσα

H αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ρεάλ στη Μαδρίτη δεν θα έχει καμία σχέση με τον τελικό του Final Four 2023. Γιατί ο τραυματίας Μουσταφάλ Φαλ δεν θα αγωνιστεί, ούτε ο Σέρχιο Γιουλ θα μπορέσει να σουτάρει μπροστά του, όπως έκανε στην κρίσιμη φάση του Κάουνας. Για την Ρεάλ δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Έντι Ταβάρες, ενώ οι Γιαμπουσελέ και Κοζέ είναι εξαιρετικά αμφίβολοι.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο διεθνής Ιταλός την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει εμφανιστεί σε 10 αγώνες, με περιορισμένο ρόλο και χρόνο συμμετοχής (10'32'') και έχει καταγράψει στη στατιστική του 1,8 πόντους και 2,6 ριμπάουντ ανά αγώνα. Το θετικό όμως, της ιστορίας και της περιπέτειάς του είναι πως έχει ανακτήσει τις δυνάμεις του και είναι σε θέση να συμμετέχει στο κορυφαίο επίπεδο του αθλήματος που επέλεξε να κάνει από παιδί.  

🔴 Sportal Euroleague Show με Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!