Η Φενέρμπαχτσε και η Βίρτους σε μία «μάχη» με βλέμμα στην τετράδα - Το πρόγραμμα και η κατάταξη της EuroLeague
i

© EuroLeague Basketball

Η Φενέρμπαχτσε και η Βίρτους σε μία «μάχη» με βλέμμα στην τετράδα - Το πρόγραμμα και η κατάταξη της EuroLeague

Γιώργος Γαβριλάκης 11:03 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 25.01.2024

Πέραν από τις κόντρες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σε Βελιγράδι και Μαδρίτη (αντίστοιχα) το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της EuroLeague περιλαμβάνει άλλες τρεις αναμετρήσεις σε Κωνσταντινούπολη, Βερολίνο και Μόναχο.

Την ίδια μέρα που παίζει ο Ολυμπιακός στην Μαδρίτη κόντρα στην Ρεάλ, το πρόγραμμα ενεργοποιεί και τον Παναθηναϊκό που τον... στέλνει στο Βελιγράδι για το ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι δύο εκπρόσωποι της χώρας στην EuroLeague βρίσκονται στο επίκεντρο των αναμετρήσεων της Πέμπτης (25/1), ενώ πέραν αυτών υπάρχουν άλλοι τρεις αγώνες σε Κωνσταντινούπολη, Βερολίνο και Μόναχο. 

Η Φενέρμπαχτσε φιλοξενεί την Βίρτους Μπολόνια σε μία ισχυρή κόντρα ανάμεσα σε δύο σύνολο που προσπαθούν να ακολουθήσουν καθιερωθούν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογικής κατάταξης που προσφέρει απευθείας πρόκριση στα Play Offs. Και οι δύο δείχνουν να τα καταφέρνουν μία χαρά. Οι Ιταλοί από το ξεκίνημα της σεζόν εντυπωσιάζουν, ενώ ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης, έχει αναβαθμιστεί σε σημαντικό βαθμό από τη στιγμή που την τεχνική καθοδήγηση ανέλαβε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Ιτούδη. 

Στο Βερολίνο, η Άλμπα που μοιράζεται την τελευταία θέση της βαθμολογίας με την Βιλερμπάν, υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα που έχει ξεκινήσει με προβληματισμούς της πορεία του στην Ευρώπη και ψάχνει ένα καλό σερί για να... αναρριχηθεί. Οι Σέρβοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα από την Μπασκόνια και τώρα κόντρα στους Γερμανούς δεν θέλουν ούτε καν να σκέφτονται ενδεχόμενη αποτυχία. 

Τέλος, στο Μόναχο, η Μπάγερν που βρίσκεται στην ίδια βαθμολογική θέση με τον Ερυθρό Αστέρα (9-13) αντιμετωπίζει την Βιλερμπάν που έχει ακριβώς όσες νίκες και ήττες έχει η Άλμπα Βερολίνου (4-18). 

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

25 Ιανουαρίου
19:45 / Φενέρμπαχτσε - Βίρτους Μπολόνια (NovaSports 5)
21:00 / Άλμπα Βερολίνου - Ερυθρός Αστέρας (NovaSports 6)
21:05 / Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός (NovaSports 4)
21:35 / Μπάγερν Μονάχου - Βιλερμπάν (NovaSports start)
21:45 / Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός (NovaSports prime)

Ματέο ενόψει Ολυμπιακού: «Έχει την καρδιά του πρωταθλητή, αξίζει όλο το σεβασμό μου»
EUROLEAGUE

17:23 - 24.01.2024

Ματέο ενόψει Ολυμπιακού: «Έχει την καρδιά του πρωταθλητή, αξίζει όλο το σεβασμό μου»

Ο Τσους Ματέο και ο Γκάμπριελ Ντεκ έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι της Πέμπτης (25/1) κόντρα στον Ολυμπιακό λέγοντας τα καλύτερα για τους «ερυθρόλευκους» και για την προσοχή που πρέπει να δώσουν στο παιχνίδι.

26 Ιανουαρίου
19:30 / Αναντολού Εφές - Μονακό (NovaSports 6)
21:30 / Μπασκόνια - Βαλένθια (NovaSports 4)
21:30 / Παρτίζαν - Ζαλγκίρις (NovaSports start)
21:30 / Μιλάνο - Μπαρτσελόνα (NovaSports prime)

🔴 Sportal Euroleague Show με Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!