O Μάικλ Τζόρνταν παίζει μπάσκετ στις Μπαχάμες και... καταστρέφει αντιπάλους (vid)

O Μάικλ Τζόρνταν παίζει μπάσκετ στις Μπαχάμες και... καταστρέφει αντιπάλους (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:24 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:26 - 08.08.2023

Έκανε ένα διάλειμμα από τις συνεχόμενες διακοπές του και ο Μάικ Τζόρνταν δοκίμασε τις δυνάμεις του στο άθλημα που κυριάρχησε στη δεκαετία του '90. Έπαιξε μονό στις Μπαχάμες και διέλυσε τους αντιπάλους του με τα σουτ και το ανελέητο Trash Talk του.

Οι στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς του Μάικλ Τζόρνταν είναι μία καθημερινή υπόθεση. Δεν περιμένει το καλοκαίρι για να κάνει διακοπές, μπάνια και εκδρομές. Είναι συνταξιούχος μπασκετμπολίστας εδώ και πολλά χρόνια (από το 2003) και απλώς χαίρετε τη ζωή, έχοντας παράλληλα μία πολυποίκιλη επιχειρηματική δραστηριότητα που στον αυτόματο πιλότο, συνεχίζει να παράγει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια.

Μιας και βρέθηκε, τώρα τον Αύγουστο, να παραθερίζει στις Μπαχάμες, κάπου ανάμεσα στις βουτιές, στα δείπνα και τα πούρα, είδε μία παρέα νεαρών να παίζει σε ένα γηπεδάκι μπάσκετ δίπλα στην παραλία και σκέφτηκε πως ήρθε η ώρα για δράση.  

Ο 60χρονος πλησίασε και τους ζήτησε να συμμετέχει. Όταν ο ενθουσιασμός των παρευρισκόμενων κόπασε και άρχισε το ματς, τότε όλοι κατάλαβαν πως η ιστορία απλώς συνεχίζεται. Πέραν από το γεγονός ότι ο θρύλος του ΝΒΑ και έξι φορές πρωταθλητής με τους Σικάγο Μπουλς, ο άνθρωπος που το 90% (αυθαίρετο, αλλά πολύ πιθανό ποσοστό) του παγκόσμιου πληθυσμού επιλέγει αυτόν ως τον καλύτερο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών, τους διέλυσε αγωνιστικά, ενώ προσπάθησε να κάνει το ίδιο και... ψυχολογικά. 

Άρχισε να τους κοροϊδεύει και να τους μιλάει ασταμάτητα, προσπαθώντας να τους προσβάλει και να αισθανθούν άβολα. Όπως έκανε δηλαδή και όταν ήταν ενεργός αθλητής. To Jump Shot και το Trash Talking του παραμένει στο ίδιο υψηλό επίπεδο.