Ο Στέφεν Κάρι πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε με τους Paramore ξεσηκώνοντας τα πλήθη (vids)

Ο Στέφεν Κάρι πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε με τους Paramore ξεσηκώνοντας τα πλήθη (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:01 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:18 - 08.08.2023

Σε πανκ ροκ ρυθμούς ο Στέφεν Κάρι τραγούδησε μαζί με την Χάιλι Ουίλιαμς το Misery Business στη συναυλία των Paramore στο Chase Center.

Όταν ενημερώθηκε ότι οι Paramore εμφανίζονται στο Chase Center, εκεί όπου συνήθως συχνάζει ο ίδιος με τους συμπαίκτες του στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, δεν έχασε την ευκαιρία να τους συναντήσει ξανά. 

Πρόκειται για την αγαπημένη μπάντα του Στέφεν Κάρι και μάλιστα πριν λίγο καιρό το συγκρότημα είχε παίξει ζωντανά στο πάρτι των γενεθλίων του. Τώρα, ο κορυφαίος σουτέρ τριών πόντων της ιστορίας έκανε αυτός έναν δώρο στους Paramore. 

Όχι μόνο ήταν στα VIP της αρένας, αλλά ανέβηκε και στην πίστα. Δίπλα στην εκρηκτική Χάιλι Ουίλιαμς, η οποία είναι και προσωπική του φίλη, ο 35χρονος σούπερ σταρ του ΝΒΑ είπε μερικούς στοίχους από το Misery Business και κυρίως ξεσήκωσε τα πλήθη το ίδιο αποτελεσματικά, όπως όταν είναι στο παρκέ και ευστοχεί σε διαδοχικά μακρινά σουτ. 

Συνήθως οι σταρ του ΝΒΑ δείχνουν τις μουσικές τους προτιμήσεις κυρίως βάζοντας δυνατά τη μουσική στο αυτοκίνητο και οι περισσότεροι ήχοι που προκύπτουν είναι της Hip Hop σκηνής. Μόνο ο Τζίμι Μπάτλερ των Μαϊάμι Χιτ έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για άλλα ήδη μουσικής (κάντρι και τζαζ), ενώ ο Στέφεν Κάρι μας προέκυψε... ροκάς! 

Οι Λέικερς πιέζουν για τον Κρίστιαν Γουντ, αλλά οι Χιτ καραδοκούν (vid)
NBA

10:23 - 08.08.2023

Οι Λέικερς πιέζουν για τον Κρίστιαν Γουντ, αλλά οι Χιτ καραδοκούν (vid)

O Κρίστιαν Γουντ παραμένει ελευθερος, οι Λέικερς του έχουν εξηγήσει την πρόθεσή τους, αλλά και τα οικονομικά τους. Του προσφέρουν μονοετές συμβόλαιο για λιγότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια και την κατάσταση αυτή προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι Μαϊάμι Χιτ.

Επίσης, ο Κάρι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μας έχει δείξει τα χαρίσματά του σε διάφορα κομμάτια της ζωής -πέραν του μπάσκετ. Κατέκτησε ένα τουρνουά γκολφ, ενώ τώρα δείχνε να έχει και φωνητικές δυνατότητες. Τουλάχιστον έτσι αποφάσισε το κοινό. Βέβαια, έχει συμβόλαιο με τους Ουόριορς έως το καλοκαίρι του 2026, οπότε μέχρι τότε τα επαγγελματικά του πλάνα... περιορίζονται στο ΝΒΑ.