Αποθέωση για Μίτροβιτς στο Σέρβικο ντέρμπι των «αιωνίων»
i

Μίτροβιτς /© Twitter Turkish Airlines Euroleague

Αποθέωση για Μίτροβιτς στο Σέρβικο ντέρμπι των «αιωνίων»

Πάνος Μαλακτάρης • 14:55 - 09.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Ο υψηλόσωμος φορ της Φούλαμ αποφάσισε να παρακολουθήσει από κοντά τη μεγάλη χθεσινή αναμέτρηση για την ευρωλίγκα, όπου και αποθεώθηκε από το κοινό της Παρτιζάν

Δεν είναι πολλά τα ματς στο ευρωπαϊκό-όσο και παγκόσμιο- μπάσκετ που συγκεντρώνουν επάνω τους τόσα βλέμματα όσο το Παρτιζάν-Ερθυρός αστέρας. Όταν δε αυτό αποτελεί την παρθενική συνάντηση των δύο στη διοργάνωση της Ευρωλίγκα, καταλαβαίνουμε εύκολα την απήχηση στο απανταχού μπασκετικό κοινό.  

Χαμός με Ζοτς και Λεντέι: «Παίξε τη γαμ@@@ άμυνα και μη μου λες μαλ@@@» (vid)
EUROLEAGUE

13:40 - 09.12.2022

Χαμός με Ζοτς και Λεντέι: «Παίξε τη γαμ@@@ άμυνα και μη μου λες μαλ@@@» (vid)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε... μπαμ σε ένα τάιμ άουτ κατά την διάρκεια του ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα, με τον ίδιο να τα χώνει άσχημα στον ΛεΝτέι, ενώ μετά το ματς κράτησε τους παίκτες για βίντεο!

Κάπως έτσι φαίνεται να σκέφτηκε και ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, ο οποίος εκμεταλλευόμενος τις λίγες μέρες διακοπών που του απέμειναν πριν γυρίσει στο Λονδίνο για να ενταχθεί ξανά στις προπονήσεις των «cottagers», έδωσε το παρών στην Stark Arena. Ο κόσμος της Παρτιζάν, πέρα από τη συμπάθεια που ούτως ή άλλως του τρέφει λόγω της συμμετοχής του στην εθνική ομάδα, φάνηκε να μην ξεχνά και το πέρασμά του από τους ασπρόμαυρους του Βελιγραδίου τη σεζόν 2012-13. 

Έτσι, αφού δεν άργησε να γίνει αντιληπτός από την πλατιά μάζα του κόσμου, γνώρισε την αποθέωση υπό τους ήχους του διάσημου «freed from desire» της Gala, προσαρμοσμένο ελαφρώς επάνω του. Το βίντεο έγινε πολύ γρήγορα «viral», με τον ίδιο να σηκώνεται όρθιος να χαιρετίσει δείχνοντας να το απολαμβάνει. 

Αυτός που ίσως τελικά να μην το απόλαυσε και τόσο είναι ο-πολλές φορές προληπτικός- Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος είδε την ομάδα του να δέχεται τρίποντο-μαχαιριά 2 μόλις δευτερόλεπτα πριν τη λήξη από τον Νέντοβιτς και να χάνει τελικά από τον Αστέρα.