Στον Απόλλωνα Πάτρας ο Τζέρεμι Σέπαρντ

Τζέρεμι Σέπαρντ

Στον Απόλλωνα Πάτρας ο Τζέρεμι Σέπαρντ

Χρήστος Τσάλτας 13:54 - 14.08.2023

Ο Απόλλων Πατρών ολοκληρώνει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε τα χέρια με τον Τζέρεμι Σέπαρντ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο σχεδιασμός του Απόλλωνα Πάτρας για τη νέα σεζόν, με την ομάδα του Νίκου Βετούλα να έχει σαν στόχο αφενός να αποφύγει τις περιπέτειες στις θέσεις υποβιβασμού, αφετέρου να χτίσει μια ομαδα δυνατή που θα παλεύει για τη νίκη κόντρα σε κάθε αντίπαλο.

Στον κορμό των ξένων οι Πατρινοί έχουν κάνει σημαντικές κινήσεις, αποκτώντας τους Τι Τζέι Σταρκς, Μαλίκ Όσμπορν, ενώ βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Ντέσι Ουάσιγκτον, που έχει εξαιρετική πορεία στα ευρωπαϊκά παρκέ τα τελευταία χρόνια.

Ο Νίκος Βετούλας και οι συνεργάτες του αναζητούσαν τον παίκτη που θα πλαισίωνε τον Ουάσιγκτον στη θέση 1 και αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Τζέρεμι Σέπαρντ. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι απόφοιτος του Ρόουντ Άιλαντ και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας με την Τζεμλίκ, μετρώντας 14,9 πόντους και 4,7 ασίστ κατά μέσο όρο, κάνοντας κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του.

Το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει κλείσει για τη νέα σεζόν, με τον Σέπαρντ να μπαίνει στην περιφερειακή γραμμή των Πατρινών και να αποτελεί το back up play maker της ομάδας δίπλα στον Ουάσιγκτον, σε μια κίνηση που δείχνει πως ο Απόλλλων Πατρών θέτει ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν στην Basket League.