Ο Άρης θα μιλήσει άμεσα με τον Μήτρου-Λονγκ
i

©InTime

Ο Άρης θα μιλήσει άμεσα με τον Μήτρου-Λονγκ

Sportal newsroom 21:35 - 09.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:35 - 09.06.2023

Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ είναι από τους παίκτες που θέλει να κρατήσει στον Άρη ο Γιάννης Καστρίτης ειδικά εάν πάρει το ελληνικό διαβατήριο

Η θετική εισήγηση του Γιάννη Καστρίτη αναφορικά με τον Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ σύντομα θα οδηγήσει την πλευρά του παίκτη και τον Άρη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ο γκαρντ των «κιτρίνων» έκανε καλή σεζόν, αλλά εφόσον υπάρχει η προοπτική απόκτησης του ελληνικού διαβατηρίου είναι λογικό να αποτελεί έναν πρόσθετο λόγο για να παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι συζητήσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να εξεταστούν όλες οι παράμετροι, όπως επίσης και η προοπτική του ελληνικού διαβατηρίου, που ελευθερώνει μια θέση ξένου στην ομάδα.

Ο Γιάννης Καστρίτης περιμένει τη διοίκηση να πιάσει δουλειά σύντομα, καθώς μια ακόμη περίπτωση που θα πέσει στο τραπέζι αφορά τον Βασίλη Τολιόπουλο. Ο έμπειρος γκαρντ βλέπει θετικά την παραμονή του στην ομάδα, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Εφόσον αυτό συμβεί, τότε θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας.

Η διοίκηση του Άρη έχει πλέον πολύ δουλειά, καθώς πρώτα απ’ όλα πρέπει να υπογράψει το συμβόλαιο του Γιάννη Καστρίτη και στη συνέχεια να κλείσει όλα τα ανοικτά μέτωπα, όσον αφορά το σχεδιασμό της ομάδας.